2777
2789
خوش به حالت😭بهت حسودیم شد چندسالته؟چجوری خوش میگذرونی؟

18

چجوری نداره 

کلی دوست دارم، میریم بیرون، مسافرت، کافه، سینما، حوصلم سر میره جمع میکنم دو سه روز میرم خونشون، اونا میان، میریم شمال 

خونه هم اصلا هیچ کاری نمیکنم، لباسامم مامان  بابا جمع میکنن 😂😂

درکل میخورم و میخوابم و تفریح میکنم 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی یکی دیگه رادوست داری؟ خب مجبوری مگه ازدواج نکن کلی پشیمون میشی ها

نه کسی رو دوست ندارم، اینم خیلی پسر خوبیه ولی زیاد ازش خوشم نمیاد، کلا با خودم این روزا درگیرم سر این موضوع😣😣😣

کلام تو عصای معجزه‌گر توست😌❤️
مثلا چه چیزا؟ وای دیدی میگی تابستون کلی کارمیکنم ولی تابستون که نیرسه فقط نیخوری و میخوابی😆😂

دقیقا منم

من میخوام خیاطی یادبگیرم یا چرم دوزی برنامه نوسی و حسابداری

اما صبا 9 تا 3 سرکارم برمیگردم خستم میشینم پا فیلمو بازی تا شب شبم میخوابم باز روزی از نو روزی از نو  

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
نه کسی رو دوست ندارم، اینم خیلی پسر خوبیه ولی زیاد ازش خوشم نمیاد، کلا با خودم این روزا درگیرم سر ای ...

بیشتر فکرکن یه تاپیک بزن از باتجربه ها بپرس راهنمایت میکنن 

امیدوارم خوشبخت بشی ❤

دقیقا منم من میخوام خیاطی یادبگیرم یا چرم دوزی برنامه نوسی و حسابداری اما صبا 9 تا 3 سرکارم برمیگر ...

چه کاری میری؟

من که یه کاری هست ازهفت صبح تا هشت شب موندم برم یانه

حقوقت خوبه؟

اها خب به سلامتی....من که هیشکدوم از اینارا ندارم

چرا؟ 

You show me i have reasons i should love my self ✍️💞🗨️♥️                                               love your self :tears 🍃🍷.                                BTS🍯🍾.                                                           
چه کاری میری؟ من که یه کاری هست ازهفت صبح تا هشت شب موندم برم یانه حقوقت خوبه؟

تو ی شرکتم بیشترواسم کاراموزیه بخاطر سابقه کار اومدم

راضیم همینم واسه من خوبه 450 تومنه

اگه میدونی اذیت نمیشی و کار خوبیه حتما برو 

بذار از این حالت بی حوصلگی هم دربیای

تو ی شرکتم بیشترواسم کاراموزیه بخاطر سابقه کار اومدم راضیم همینم واسه من خوبه 450 تومنه اگه میدونی ...

اینجا حدودا روزی پنجاه شصت تومن درمیاد ...نه یه چندروزی  روزی رفتم سخت نیست زیاد دعا کن جور بشه باز برم شرکت تولید تن ماهیع

اینجا حدودا روزی پنجاه شصت تومن درمیاد ...نه یه چندروزی  روزی رفتم سخت نیست زیاد دعا کن جور بشه ...

ایشالله جور میشه

خداکنه هرچی خیرته پیش بیاد