2777
2789

عزیزان به حمد خدا و متوصل شدنم به امام های عزیز و دعای خييييلييييي موثر همه دوستان نی نی سایتی بلاخره منم دارم به حاجت دلم میرسم امیدوارم که به حق بزرگی و بخشندگی خدا که همه شما عزیزان حاجت روا بشین و برام دعا کنید که مراسمم به خیرو خوشی برگزار بشه 🙏🏻لطفا اگه میتونید برام آیت الکرسی بخونید ممنونم ❤️❤️❤️راستی تاثیر آیت الکرسی بی نظیره همیشه بخونید 

خدایا مرسی که همیشه هوامونو داری 😍😘❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@یااااااس

@فرانک 

عزیزای دلم خييييلييييي خييييلييييي ازتون ممنونم که همیشه بفکرم بودین ودعای شما بدرقه راهم بوده و امیدوارم که به هر حاجتی که دارین به زودیه زود برسین و خوشبخت بشین ممنونم ازتون 😘😘😘😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

عزززیزم اسی جون تبریک میگم ان شاالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی❤ با ارزوی خوشبختی و شادی برا همه ی جو ...

مرررسی عزیز دلم 😍😍😍😍❤️😘😘😘الهی امین🙏🏻انشاءالله که همه جوون ها خوشبخت بشن 😍❤️

برای منم دعاکن

چشم عزیزم انشاءالله که به هر چیزی که میخوای به خیرو خوشی برسی ❤️🙏🏻خدا خیلی بزرگه و همیشه خوشحالی و خوبی بنده اش رو میخواد و امیدوارم که همیشه دلتون خوش باشه 

چشم عزیزم انشاءالله که به هر چیزی که میخوای به خیرو خوشی برسی ❤️🙏🏻خدا خیلی بزرگه و همیشه خوشحالی و ...

ممنون مهربونم

توروخدا برام دعاکن دعا کن گره از مشکلاتم واشه

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤
@یااااااس @فرانک  عزیزای دلم خييييلييييي خييييلييييي ازتون ممنونم که همیشه بفکرم بودین ودعای ...

😍😍😍😍😘😘عزیزدلم فدات الهی ک خوشبخت بشی آجی چقد ک خوشحال شدم😍😍ان شاالله خوشبختیت ابدی باشه 😘😍وزیر سایه ی مولا علی وحضرت فاطمه ب خوشی زندگیتو سپری کنی

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
@یااااااس @فرانک  عزیزای دلم خييييلييييي خييييلييييي ازتون ممنونم که همیشه بفکرم بودین ودعای ...

من یهو این پست رو  دیدم ولی چون آبی نشده بودن  منش نشده بود اسممون 😍😍من فرانک جونو صدا میزنم😘

@فرانک20     آجی بیا ک عروس داریممم😍😘

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
😍😍😍😍😘😘عزیزدلم فدات الهی ک خوشبخت بشی آجی چقد ک خوشحال شدم😍😍ان شاالله خوشبختیت ابدی باشه 😘😍 ...

مرسی عزیزم انشاءالله روزی خودت عشقم 💋💋فدای مهربونیات عزیزم الهی که خدا بهت نگاه ویژه ای داشته باشه 😘😘😘❤️