2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته

86 بازدید | 14 پست

سلام خانما من با مصرف کلومفین و امپول Hcgماه قبل باردار نشدم ...اینماه لتروزل بدون آمپول استفاده کردم از موعدم ۵روز گذشت امروز پریود شدم صبح لک قهوه ای دیدم...

خیلییییی دلم گرفته خیلیی زیاد

حس میکنم چون Pco هستم هیچوقت مامان نمیشم هیچوقت...

اگ لتروزل بخوام مصرف کنم باز امروز ک لک دیدم ممکنه خونریزیمم شروع شه از روز چند بخورم قرص؟ و کنارش چی میتونم بخورم برا تخمک و تخمدان سیاهدونه و عسل چجور مصرف کنم

همه دنیام همسرم 💙💜جونم مامانم🌸عمرم بابام😘قلبم داد‌اش و ابجیم💝💝💝خدایا حکمتتو شکــــــــــر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط استرس و ناراحتیتو کم کن خیلی تاثیر داره رو باردارنشدن انشالا زود نتیجه میگیری سردیجات نخور اصلا ...

سیاهدونه و عسل رو چجوری بخورم؟

همه دنیام همسرم 💙💜جونم مامانم🌸عمرم بابام😘قلبم داد‌اش و ابجیم💝💝💝خدایا حکمتتو شکــــــــــر 
ن قدم ۱۷۳ وزنم ۶۲

من با کلومیفن و متفورمین باردار نشدم دیروز باز رفتم دکتر این بار لتروزول و متفورمین داده گفته حتما حتما باید وزنتو کم کنی

گفتم شاید توهم اضافه وزن داری که اثر نمیذاره

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

برای هربار که میخوای مصرف کنی تازه تازه آسیاب کن

از بعد پاکیم بخورم؟

من با کلومیفن و متفورمین باردار نشدم دیروز باز رفتم دکتر این بار لتروزول و متفورمین داده گفته حتما ح ...

ن من میگم ک قدم ۱۷۳هست وزنم ۶۲ نرمالم اینماه میرم لتروزل ک خوردم سونو برام امپول ازاد سازی بنویسه 

آره ببین تو سردیجات اصلا نخور سه ماه خوردی هم مصلحشو همراش بخور مثلا ماستو با زیره یا نعنا فراوون بخ ...

اصلا نمیخورم پس ...شوهرمم ویتامین Eو معجون میدمش خودمم از بعد پاکیم تا روز تخمک گذاریم سیاهدونه و عسل و خرما میخورم

اصلا نمیخورم پس ...شوهرمم ویتامین Eو معجون میدمش خودمم از بعد پاکیم تا روز تخمک گذاریم سیاهدونه و عس ...

خرما رو هسته ش رو دربیار گردو بزار توش خواستی چایی بخوری بااون بخور چایی کلا طبعش سرده ولی تو کمرنگ بخور و تازه دم چایی کهنه خوب نیست تو برنجت زیره بریز دوغ و ماست و ترشی ممنوع خواستی بخوری خیییییلی کم بخور

خداجون ممنونم ازت
خرما رو هسته ش رو دربیار گردو بزار توش خواستی چایی بخوری بااون بخور چایی کلا طبعش سرده ولی تو کمرنگ ...

مرسی عزیزم چشم حتما..فقط روز مصرف سیاهدونه و عسل رو نمیدونم

مرسی عزیزم چشم حتما..فقط روز مصرف سیاهدونه و عسل رو نمیدونم

فکرکنم از روز که پاک میشی شروع کن به خوردن شکمتو سرد نگه ندار روزای پریودی با روغن زیتون یا سیاه دونه یا نارکیل چرب کن سه روز اول هم اگه کیسه داری کیسه ابگرم بزار ...قابلتو ندلشت

خداجون ممنونم ازت
فکرکنم از روز که پاک میشی شروع کن به خوردن شکمتو سرد نگه ندار روزای پریودی با روغن زیتون یا سیاه دون ...

فداتشم مرسی گلم