2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بدترین راه باشه ظاهرا ولی بعدا متوجه میشی که بهترین راه رو انتخاب کرده. از ته دلم آرزو میکنم ک ...

آدم توهمچین شرایطی اصلا به اینکه به صلاحشه اون آدم برگرده یانه فکرنمیکنه فقط به این فکرمیکنه که اون برگرده ودوباره کنارش باشه.....مخصوصا وقتی که اون آدمو پس بزنه‌....خیلی سخته😟😟

ممنون گلم ازحرفات

منم مثل دوستایی که تو تاپیکهای قبل بهت پیشنهاد دادن میگم با این اوصاف به نظرم حداقل یکی دو هفته صبر کن امیدوارم به زودی یه تاپیک جیغ و سوت و هورااااا برامون بزنی و ما هم با خوشحالیت کلی حض کنیم 

فقط اسی....یه تجربه....پسرا باما فرق دارن وقتی زیاد پاپیچشون بشی تورو پس میزنن وقتی بهشون بی محلی کن ...

سخته بی محلی به کسی که عاشقشی😭

ولی دارم یادمیگیرم😪😥😣

سخته بی محلی به کسی که عاشقشی😭 ولی دارم یادمیگیرم😪😥😣

اره میدونم....ببین طرف من وقتی باهاش معمولی رفتارمیکردم خوب بود....ولی این اواخر بحثمون شد من هی پیام دادم هی زنگ زدم التماسش کردم....دیگه ازخودش دراومد گفت فقط طلاق الانم دوماه قهره

اره میدونم....ببین طرف من وقتی باهاش معمولی رفتارمیکردم خوب بود....ولی این اواخر بحثمون شد من هی پیا ...

خوش،به حالت توعقدی باز 😔😔😔 دوماه خدایی خیلی سخته چقدر بد شدن این پسرا انگار اونا دخترن ماپسر همشق قهرمیکنن😔

خوش،به حالت توعقدی باز 😔😔😔 دوماه خدایی خیلی سخته چقدر بد شدن این پسرا انگار اونا دخترن ماپسر همشق ...

خوشبحالم من عقدم؟😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐دارم طلاق میگیرم گلم

چه صبری داشتی دومـــــاه؟ چی کشیدی تواین زمان ....بعد که برگشت پشیمون بود؟دلیل رفتنش را نگفت/

دلیلش بود خودشو در حد من نمی‌دید می‌گفت میدونستم نمیتونم خوشبختت کنم

دیوونه شده بودم از موهام تعریف میداد همشو کوتاه کرده بودم

من قد بودم یبارم زنگ نزده بودم بهش شمارشو میگرفتم ولی کال نمیکردم