2777
2789
خدا غم وغصه های همه رو برطرف کنه انشاالله. گاهی اوقات آدم فقط باید صبر کنه ببینه خدا واسش چی مقدر کر ...

ممنون گلم همچنین❤

نمیدونم چرا دیگه به هیچی حسی ندارم نه شادی نه حال خوب فقط خنثی شدم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهییی درکت میکنم عزیزم شاید میخواد کاری کنه بیشتر قدرشو بدونی. یه کم صبر داشته باش . ایشالله که بر ...

اره فکرخودمم همینه ولی بدترین راه را انتخاب کرد واسه اینکه بخوام اشتباهاتم رابپذیرم و قدرشا بدونم شاید دیگه نتونم با این بی محلی ها وغرور خوردکردن هاش بپذیرمش😔😔😔😔

چجوری جمع وجور کردی ؟ چندسالته؟ به منم یاد بده ففط واسه اینکه حالم خوب بشه  شاید اون بدون من ...

اول باید این افکارو از خودت دور کنی ک نمیخادتو نمیشه باید بگی حتمن میشه قانون جذب خوبه ولی ارتباط با فرشته ها بهتره من ازون جواب میگیرم ب فرشته ی عشقت ب مدت 15 روز نامه بنویس و اگ اب روان در دسترست نیس ی گوشه از کشوی اتاقت بزار هروقت ک تونسی بندازش توی اب روان و بسپرش ب خدا البته ب اینکاری ک میگم باید ایمان داشته باشی تا بشه بیشتریا جواب میگیرن حتمن  

شجاعانه،خودت باش!
میشه متن نوشتن تامه را واسم بفرستی؟به کدوم فرشته؟

باش الان میفرسم ولی اول رو خودت کار کن ک فکرای منفیو بریزی دور بدون این نمیشه و حتمن نامه ک میدی صبر داشته باش تا اتفاق بیفته 

شجاعانه،خودت باش!
اره فکرخودمم همینه ولی بدترین راه را انتخاب کرد واسه اینکه بخوام اشتباهاتم رابپذیرم و قدرشا بدونم شا ...

شاید بدترین راه باشه ظاهرا ولی بعدا متوجه میشی که بهترین راه رو انتخاب کرده.

از ته دلم آرزو میکنم که نیتش از این نبودن همین باشه که بخواد تو رو گوشمالی بده، میدونم الان بدترین حالو داری یه حالی مثله مریضی و بی تفاوتی نسبت به همه چی و فکرت فقط درگیره اون و مسائلتونه ولی بعدا حال خوبش به این حال بد میارزه