2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه اعتقادی به کارما ندارم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

چرا نداری

چون هرکی هر بدی کرده بهتر شده براش

به عبارتی ظالم سالمه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

چون هرکی هر بدی کرده بهتر شده براشبه عبارتی ظالم سالمه

یعنی اصلا بد نمیاره

چهل نفر برات دعا کنن حاجت روا میشی برای حاجتم دعا کنین خیلی وقته منتظرم و بلاتکلیفم دعا کنین به خواسته ام برسم ممنونم

یعنی اصلا بد نمیاره

ندیدم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز