2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 124 پست
ای جانم مبارکه شما چند روز از پری میگذره برای من سه روز

من مونده ب پریودم ۳۱ موعدمه .ای یو ای کردم روز ۱۵ امم

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه انشالله قدمش تو زندگیت پر از خوبی و خوشی و برکت باشه ❤️

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️
مبارکه شما چند وقت اقدام بودی

۲ سال 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
فدات شم انشاءالله بزودی قسمتت بشه گلم انشاءالله همین ماه مادز شی شمام برام دعا کنید واقعی باشه و حام ...

انشاءالله ممنون عزیزم

برات صلوات فرستادم گلم 

انشاءالله که بحق علی و اولاد علی صاحب یه نی نی ناز شدی😍

خبرم کن آز دادی 

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
خدایااااااااااااشکر خیلی برات خوشحالم بغض کردم چون خودم سه سال هرماه زدمو منفی بود یکروز از همون روز ...

ای جانم منم حساب کن منم سه ساله منتظرم  عزیزم دعا کن واقعا باردار باشم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
مبارک باشه مامان خوشگل

عزیزم ممنون ولی خیلی میترسم برم ازمایش تو ذوق م بخوره

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
چندتا تخمک داشتی موقع ای یو ای؟؟؟

ی دونه ۱۷ دوتا ۱۵ و یدونه ۱۱ .سه روز قبل ای یو ای روز ده سیکلم .گف تا روز ۱۳ سیکل ک ای یو ایم کرد بزرگ تر میشن ولی دیکه نفهمیدم اون روز چن بودن 

پاشو برو آزمایش خوب

وای نه میترسم