2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 124 پست
ی دونه ۱۷ دوتا ۱۵ و یدونه ۱۱ .سه روز قبل ای یو ای روز ده سیکلم .گف تا روز ۱۳ سیکل ک ای یو ایم کرد بز ...

منم سه تا داشتم دوقلو شدن ..با ای یو ای الان سه سالشون 

خدایا کمکم کن لاغرشم شروع80  $فعلی۷۳.۲۰۰هدف۶۴💞💞
عزیزم از ته دلم از خدا میخوام که این ماه مادر بشی فدات من میدونم انتظار چقدر سخته الانکه خوشحالم برا ...

برا منم دعا کن زودتر مامان بشم

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲ سال 

اجی دعا کن دوست منم باردار باشه ،چن روز گذشته از موعدش ولی پریود نشده ،بی بی چکش منفی شد،خیلی غصه شده برام

از تههههه دلت دعا کن براش ان شا الله همین ماه مامان شده باشه و دلش شاد شه

خدا عزیزاتو واست نگه داره،الان که از شادی داری شکرخدا رو میکنی و دلت اروم گرفته و شاده ،برا همه ما منتظرا دعا کن لطفا

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
استاترچند وقته اقدام بودی؟؟؟؟؟؟

دوسال وده ماه

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
منم سه تا داشتم دوقلو شدن ..با ای یو ای الان سه سالشون 

وااااااای خدااااا جون .منم میخوام .چ خوب ی بار بار و بندیلتو بستی 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
مرسی عزیزم کدوم شهری هزینه ای یو ای و داروها چقد شد کلا؟!

من ای یوا نکردم که طبیعی اقدام داشتم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
من مونده ب پریودم ۳۱ موعدمه .ای یو ای کردم روز ۱۵ امم

عزیزم مبارکه انشاءالله بسلامتی بغلش بگیری 

اجی دعا کن دوست منم باردار باشه ،چن روز گذشته از موعدش ولی پریود نشده ،بی بی چکش منفی شد،خیلی غصه شد ...

انشالله عزیزم هر کی منتظرم بچه اس زودی بغلش با بچه اش پر بشه انشالله هر چ زودتر منتظرا طعم مادر شدنو بچشن 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
مبارکت باشه انشالله قدمش تو زندگیت پر از خوبی و خوشی و برکت باشه ❤️

فدات شم دعا کن باشه و سالم باشه

وااااااای خدااااا جون .منم میخوام .چ خوب ی بار بار و بندیلتو بستی  

اره بابا ولی هیچ وقت شوهرم تا حالا بهم نگفته بود من پسر دوستدارم تا چندوقت پیش گفت ولی فک کنم باید دوباره ای یو ای کنیم تا بشه من خودم حاملگی فوق العاده سخت زایمان زود هنگام ولی بچه های عالی خوشگل ارو م مهربون الهی قربونشون برم 

خدایا کمکم کن لاغرشم شروع80  $فعلی۷۳.۲۰۰هدف۶۴💞💞
مرسی عزیزم کدوم شهری هزینه ای یو ای و داروها چقد شد کلا؟!

من ای یو ای کردم .۳۵۰ کل  هزینه ای یو ای و سونوها و دارو هام شد تو مرکز ناباروری رویان ۱۳۰ دست مزد دکتره باقیش سونو و ویزیت وقرص و امپول 

انشالله عزیزم هر کی منتظرم بچه اس زودی بغلش با بچه اش پر بشه انشالله هر چ زودتر منتظرا طعم مادر شدنو ...

عزیزم شما ای یو ای داشتی؟!هزینه ش چقد شد کلا با داروها و ..؟!!

کدوم شهری؟!

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
انشاءالله ممنون عزیزم برات صلوات فرستادم گلم  انشاءالله که بحق علی و اولاد علی صاحب یه نی نی ...

چشم فدات عزیزم منم از اولاد على خواستم خودشون کمکم کنن