2777
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 92 پست
بنظرت دیگ چ چیزایی را حتنا باید بپرسم؟ 

خب بستگی به الویت های خودت داره

من برای خودم توی کاغذ الویت هامو نوشتم

ویژگی هایی ک خیلی برام مهمه رو نوشتم ک یادم نره

شما هم بنویس ، تو اطرافیانت هم دقت کن ببین دیگران از چه ویژگی هایی از شوهراشون ناراحتن

، از تجربه هاشون استفاده کن و از خاستگارت بپرس

مثلا دخالت خانوادش خیلی مهمه 

بپرس ک الان چقدر خانوادش تو زندگیش نقش دارن ، چقدر نظر میدن ، چقدر ایشون به نظرات اونا اهمیت میده و بعد ازدواج قصد داره چقدر اونا رو در جریان برنامه های زندگیتون بذاره و....

اینکه رفت و آمد با دوست و فامیل چقدر براش مهمه و تو چه حدیه؟

اینکه چقدر تو تصمیمات زندگیش عقیده داره ک شما رو هم تو جریان بذهره و مشورت کنه؟

کلا باید ببینی رو چه مسائلی حساسی و برات مهمه

مثلا ارتباط با نامحرم ، شوخی و... برای من مهمه ک بدونم تو چه چهارچوبیه

درامد حلال و اهمیت دادن به مال حلال برای من مهمه

مستقل بودن و زودرنج نبودن و کنترل عصبانیت برای من مهمه

پس میپرسم ک مثلا موقع عصبانیت چیکار میکنه؟ خط قرمز هاش چیان؟

و کلییییی اولیت ها ی مهم دیگه مثل اینا

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
خب دقیقا در مدرد خساستشم مطمن نیستم.... مثلا رفتیم رستوران. گف چی میخوری؟ گفتم فرقی نمیکنه. ننخاستم ...

ببین این یه اشتباه هم اینکه کلاست مییاد پایین هم ممکنه مثل من که خامه رو بستنی رو دوست نداشته باشی سفارش بدین بمونی تو رودربایستی مجبور بشی بخوری زوری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا بمونن خونه شما برن هتل 😒😒اصلا شاید خانپادش خوب نباشن 

ببین ما دوست نبودیم. معرف هم هردو طرفو کامل میشناسه... و احتمالا میمونن منزل ما

البته دلم میخاد یجوری بعد اینکه اومدن خونه ما. ماهم یبار بریم خونه اونا تا زندگیشونو ببینم. 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
بیشتر از این دیگه سوال پیچش نکن سعی کن از رفتارش بفهمی.  مسایل جنسی و مالی و عاطفی که اوکی باش ...

ببین وضع مالیش خوب نیس. تازه رفته سرکار. فک کنم کلا ده تومن داره

ماشین و خونه نداره. 

4تومن حقوقشهک جای پیشزفتم داره کارش. یغنی احتمالا زیاد بشه

نپرسیدم ازش ولی فک نکنم خانوادشم بتونن از نظر مالی کمکش کنن

32 سالشه از تظر دود مطمن مطمئنم  در مورد گذشتش هم واقعیتش نپرسیدم. چون دلم نمخاد اونم از من ب ...

نه نپرس. پس جور دیگه درباره مزاجش مطمعن شو. حرفای شیطنت امیز(نه سکسی) بزن. ببین همراهت میاد یا بی حوصله س یا جانماز اب میکشه میگه بعد عقد. مومن ترین پسرام یکم حرف شیطنت امیزو پایه میشن حالشون بد میشه. مثلا یه جوری بفهمون پریودتو. یا مثلا بگو فلان سایز لباس تنگه برام.... یا مثلا یه چیزای شیطونی.

راه خوبیها. ولی نمدونم روم بشه اینجوری بگم یا نه. باید با خودم تنرین کنم هر سوال دیگ ای م بنظرت بعد ...

رسم و رسوم خانواده اش خیلی مهمه . چقدر رفت و امد دارن .

تو عصبانیت چطور برخورد میکنه . اگه تو ناراحت باشی چیکار میکنه چجوری ارومت میکنه . 

ببین این یه اشتباه هم اینکه کلاست مییاد پایین هم ممکنه مثل من که خامه رو بستنی رو دوست نداشته باشی س ...

اخه میخاستم ببینم حودش شیشلیک انتخاب میکنه یا کشم وبادمجون یا چوبیده. هدفم این بود.. دلی از دفعه بعد اینکارو میکنم. حق با شماست 

ببین وضع مالیش خوب نیس. تازه رفته سرکار. فک کنم کلا ده تومن داره ماشین و خونه نداره.  4تومن ح ...

خب همه چیو میدونی دیگه. این که عالیه. از نظر اقتصادی همه چیو میدونی و سوالا رم بپرسی کلا شبهه ای نمیمونه برات

نه نپرس. پس جور دیگه درباره مزاجش مطمعن شو. حرفای شیطنت امیز(نه سکسی) بزن. ببین همراهت میاد یا بی حو ...

من در این موارد بشدددت خجالتیم.  نمدونم چرا

ببین ملا ادم خجالتی نیستم دانشجو دکترام همیشه سنینار و کنفراتس و تدریس ب راحتی انجام میدم. اما در این جور مواقع بشدت خجالتبم.. مثلا اون استیکر بوس میفزسته اصلا نمدونم چی بگم. تهش برلش ی گل میفرستم.. تازه اونم حواسم هس رز نفرستم😂😂😂 کلا دیووونم

خب بستگی به الویت های خودت داره من برای خودم توی کاغذ الویت هامو نوشتم ویژگی هایی ک خیلی برام مهمه ...

ممنونم خیلی برام وقت گذاشتی

من در این موارد بشدددت خجالتیم.  نمدونم چرا ببین ملا ادم خجالتی نیستم دانشجو دکترام همیشه سنین ...

خب سرد باشه چی دختر؟؟!! نمیشه که بپرسی ؟!

اگه بقیه چبزا رو کامل مطمعن شدی یه کاری کن

مثلا اگه چادری هستی جلوش چادرتو وا کن

یا اگه مث من بی حجابی خودتو بزن بهش سهوا واکنششو ببین. 

مهمه این قضیه. 

ممنونم خیلی برام وقت گذاشتی

خواهش میکنم

موفق باشی و بهترینا برات رقم بخوره🍄🍀

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم