2777
2789
عنوان

تاپیک یعنی این ...!

329 بازدید | 13 پست

سلام خانوما . چند وقت پیش تو نی نی سایت شاهد پیام هایی از طرف مادران و کاربرای خیلی قدیمی این سایت بودم که همشون نوشته بودن که حیف نی نی سایت که از سال 94 به بعد همش شده خیانت و خواهر شوهر و مادر شوهر و غذام سوخت و لباسم قشنگه و این حرفا !!! راست هم میگفتن ... یکیشون گفته بود که همیشه هر مشکلی برای بارداری و بچه داریم داشتم تا سرچ میکردم اول نی نی سایت میومد ولی الان ..... ! خلاصه این تاپیکو زدم که هر کی بیاد یکی از تجربیاتشو چه تو بارداری یا چه تو بچه داری داشته و نتیجه بخش بوده رو بنویسه شاید به درد یک نفر بخوره   من بچه ندارم و چون یک خواهر کوچیک دارم زیاد تجربه خاصی ندارم ولی چند تا کاری که مامانم از پسشون برنمیومدو تونستم با ترفندای خودم انجام بدم ... یکی اینکه خواهرم که 3 سالشه بد صبحانه میخوره ... من اومدم براش نون رو به شکل دایره و مثلث و مربع برش دادم و روش خامه عسل و اینا مالیدم و رفتم بهش گفتم بیاد با هم انگلیسی یاد بگیریم . ازش شکل ها رو میپرسیدم جواب میداد و بعدش میخورد ... یا مثلا قرص هایی که دکتر بهش داده بود رو قورت نمیداد و میجوید و بعد گریه میکرد میگفت تلخههه !!! من براش اب میارم میگم میخوای اب بخوری ؟ میگه آره . بهش میگم کو دهنتو باز کن ببینم دندونت چیکاااار شدهههه !؟ تا باز میکنه ارومکی قرصو میندازم ته دهنش و بهش آبو میدم میخوره و اصلا نمیفهمه ... شما هم تجربیات کوچیکتونو بگید شاید بدرد بخوره :) 

عزیزم پیشگو نیستم ولی اگه این تاپیک با استقبال روبرو شد هر چی خواستی بگو

از نی نی یایت اسمش فقط مونده و شده محل....شهامت هم نداریم یه سوال زنونه بپرسیم چون توش پره مرده و بقیه اذیتت میکنن

واقعا دستتو میبوسم اینقدر خانمی و این همه تایپ کردی

منم بچه ندارم ولی دنبال میکنم بحثا رو شاید منم ازدواج کردم و مامان شدم یه روزی

🌷🌷🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بچه هام که کوچیک بودن تخم مرغ دوست نداشتن هر روز به یه مدلی تخم مرغ میپختم میدادم بخورن تست فرانسوی درست میکردم یا پنکیک با میوه های مختلفم تزیین میکردم یا برای اینکه از شیشه شیر جدا شون کنم از این نی هایی که موقع خوردن صدا دارن و میخندن گرفتم براشون

🌷🌷🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

منم چند تا تجربه دارم در مورد ني ني 

اينكه با دخترم هميشه خاله بازي ميكنم و براش وقت ميزارم جديداً توي يك كتاب روانشناسي خوندم مه خالع بازي خيلي خوبه و بچه ها تمام احساس هاي ناخودآگاهشون رو توي بازي بروز ميدن و مادر اگر هوشياري كافي داشته باشه ميتونه مشكلات فرزندش رو بفهمه،

مثلا دختر من توي بازي مدام عروسكش رو بغل ميكرد و محكم ميگرفتش توي بغلش و ميگفت نترس مامان جان نترس اين صداي رعد و برقه چيزي نيست و من مدام از خودم ميپرسيدم چرا اين توي تابستون هي تو فكر رعد و برقه،بعد فهميدم امسال مكه بارندگي هم همه جا زياد بود و رعد و برق هم زياد بود و دختر من به شدت گويا ميترسيده و ما فقط بهش ميگفتيم نترس چيزي نيس الان ميفهمم دخترم اون لحظه احتياج داشته كه ما بغلش كنيم و بهش ارامش بديم و الان اين ترس توي وجودش مونده

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً

من دارم يك كتاب ميخونم براي تقويت هوش عاطفي فرزند كه نقش بسيار مهمي داره توي تربيت و رشد فرزند ما،به همه پيشنهاد ميكنم 

مثلا ميگه هروقت بچه غر زد يا داد زد يا بد خلقي كرد يا هرچيز ديگه اي همه اين ها يه علت داره و علتش رو توضيح ميده در حالي كه همه ما غافليم و فكر ميكنيم نهايتاً فرزندمون بي ادب شده

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً