2777
2789
عنوان

دوسش دارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 48 پست
واقعا نمیدونم باید چیکار کنم😔😔😔😔😔

کم کم میگه سختمه نیاز دارم .....

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم میگه سختمه نیاز دارم .....

😔😔😔😔😔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
 اگ نباشه زندگیت سخت میشه😐😐بزار یکم شناخت پیدا کن بعد نظربده

من یکسال و نیم هست میشناسمش‌‌..

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
من یکسال و نیم هست میشناسمش‌‌..

خب اول بگو..شرایطش چطوره؟قصدش ازدواجه؟بخاطر بیرون نرفتنت میگه جداشیم؟😑😑

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
اصلا باهاش بیرون نرو.شرایط نرمال زندگیت بهم میخوره چون شهرتون کوچیکه

اره خیلی کوچیکه حرفا زود میپیچه حتی دانشگامون هم کوچیکه ک مثلا من اگ باهاش تنها بشم کسی میفهمه ... ولی اون میگه باید به ترسات غلبه کنی و هیچی نمیشه بعد کلاس بمون تا حرف بزنیم 

ولی من میدونم این کار کنم ممکنه بقیه بفهمن

خب اول بگو..شرایطش چطوره؟قصدش ازدواجه؟بخاطر بیرون نرفتنت میگه جداشیم؟😑😑

میگه خیلی عاشقتم‌و مبخامت و قصدمم ازدواج هست ...

میگه برام سخته تو رو نبینم و وقتی میبینمت باهات حرف نزنم و با چت کردن چقدر میشه همو شناخت ‌‌‌..

اره میگه نتونم باهات رو در رو حرف بزنم و قرار بزارم برام سخته و ندونم ته رابمون چی بشه

اره خیلی کوچیکه حرفا زود میپیچه حتی دانشگامون هم کوچیکه ک مثلا من اگ باهاش تنها بشم کسی میفهمه ... و ...

بهش اطمینان نکن از کجا معلومه خدایی نکرده بلایی سرت بیاره ابروتو ببره..😣

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
الان میشه لطفا دقیق بهم بگید چیکار کنم و چی بگم بهش؟!

بهش بگو شرایط من الان طوری نیست که بتونم این رابطه رو اونطور که شما میخاین پیش ببرم و فکر میکردم که شما اینو درک میکنید 

ولی حالا که تموم کردنش به خاطر یه سری چیزای الکی که اگه علاقه واقعی باشه میشه فعلا ازش گذشت براتون راحته 

منم ترجیح میدم تموم شده باشه 

بعدم از فرداش همچنان به خودت برس و یه مقدار سرسنگین باش 

بهش اطمینان نکن از کجا معلومه خدایی نکرده بلایی سرت بیاره ابروتو ببره..😣

نه از این لحاظ ازش مطمعنم که اینطوری نیست و همچین چیزی نمیخاد ... فقط میخاد چن ساعت کنار هم باشیم صحبت کنیم حتی تو دانشگا باشه مثلا..

بهش بگو شرایط من الان طوری نیست که بتونم این رابطه رو اونطور که شما میخاین پیش ببرم و فکر میکردم که ...

ممنونم سعی میکنم همین کار رو کنم 

نه از این لحاظ ازش مطمعنم که اینطوری نیست و همچین چیزی نمیخاد ... فقط میخاد چن ساعت کنار هم باشیم صح ...

از من ب تو نصیحت ب هیچکس اطمینان نکن

از من ب تو نصیحت ب هیچکس اطمینان نکن

چشم...