2777
2789
عنوان

دوسش دارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 48 پست

ببین دقیق حرف منو بزن 

همون لحظه ناراحت میشه اوکی میده و میره 

اگه بخادت چند روز دیگه باز پیام میده و نرم تر میشه و شرایطتو تو این رابطه کم کم میپذیره 

بعد اون موقعس که مدیریت رابطه میفته دست تو و اون میفهمه اگه قراره بخادت باید قبول کنه یه سری چیزارو 

اگه هم واقعی نباشه که میره دیگه نمیاد یا باز یه بار دیگه میاد بازم میخاد راضیت کنه!  ولی در نهایت اگه رو حرفت باشی میره و چند وقت دیگه میشنوی به قول قدیمیا معشوقه جدید پیدا کرده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی ؟! میشه بیشتر راهنماییم کنید

پسر ۱۹ ساله و ازدواج؟ نه عزیزم .

حسو حال اول دانشگاهه این حس ها.بچسب به درست و فراموشش کن

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ببین دقیق حرف منو بزن  همون لحظه ناراحت میشه اوکی میده و میره  اگه بخادت چند روز دیگه با ...

دقیقا همین کار رو میکنم..

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

پسر 19ساله هنوز شخصیتش شکل نگرفته هزارجور برنامه و هدف تغییر میده چجوری بهش دل خوش کردی؟؟

اوج جوونی احساساته هزار تصمیم میگیره و پشیمون میشه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

پسر ۱۹ ساله و ازدواج؟ نه عزیزم . حسو حال اول دانشگاهه این حس ها.بچسب  به درست و فراموشش کن

برام‌سخت هست دل بکنم ازش ...‌خیلی بهش وابستم الان یکی دو هفتس ک رابطمون جدی شده  از یکسال قبل همو میشناسیم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
پسر 19ساله هنوز شخصیتش شکل نگرفته هزارجور برنامه و هدف تغییر میده چجوری بهش دل خوش کردی؟؟ اوج جوونی ...

یعنی ازش جدا بشم؟!

برام‌سخت هست دل بکنم ازش ...‌خیلی بهش وابستم الان یکی دو هفتس ک رابطمون جدی شده  از یکسال قبل ه ...

بالاخره باید جدا شی .هرچه زودتر بهتر .خصوصا با شرایطی که داری آبروت در خطر میافته

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یعنی ازش جدا بشم؟!

بدون شک

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

میگه خیلی عاشقتم‌و مبخامت و قصدمم ازدواج هست ... میگه برام سخته تو رو نبینم و وقتی میبینمت باهات حر ...

عجــب بگوسختته بیا خاستگاری اگه  یک سال و نیمه هنوز نشناختت ازین به بعد هم نمیشناست

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
نه از این لحاظ ازش مطمعنم که اینطوری نیست و همچین چیزی نمیخاد ... فقط میخاد چن ساعت کنار هم باشیم صح ...

عزیزم  همه یه دخترانی که گول خوردن فقط و فقط مثله  شما فکر میکردن

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
عزیزم  همه یه دخترانی که گول خوردم فقط و فقط مثله  شما فکر میکردن

باشه من بهش میگم که نمیتونم باهات رو در رو صحبت کنم و تنها باشم  و این شرایط من هست اگه نمیتونی که باهاش کنار بیای با اینکه من دوستت دارم ولی کاری ازدستم برنمیاد و میتونی تصمیت رو بگیری!

ببین بهش بگو من ازین دخترایی نیستم که راحت با هر پسری برم بیرون...بگو شماهم همکلاسیه من هستید و پامو بیشتر از حدم هرگز دراز نکردم...بگو اگه شما میخای با یه دختر برید بیرون  برید...اما شرایط  و اخلاق  و بخصوص شرایطی که توش بزرگشدم هرگز چنین چیزی رو نمیپسنده..دوسندارم فردا روز اگه با شما نشد ادامه بدم راحت برم سمته کسی دیگه...و باز اون  و باز یه فرد جدید  و فردا روز که خاستم ازدواج کنم سرم پایین باشه و تو دلم بگم ببخشید شوهرم تو اخربن فرد زندگیم بودی که به دلم دست پیدا کردی...اووو یکم سیاست داشته باش مخ بزن