2777
2789
عنوان

سلام خانوماا میاین یه لحظه

57 بازدید | 9 پست

سلام به همه من تازه رفتم تو هفته۱۲ ببخشید دوهفته اس که بیرون روی دارم بعضی وقتا یه بار در روز بعضی وقتا ۳ بار هرکاری که بگین کردم تا خوب شم به دکترم  گفتم چیزی نگفت گفت شاید از هورموناس و پیشنهاد قرص هیوسین رو داد که تو نت خیلی از عوارض بدی نوشته روی جنین خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم کسی مثل من بوده؟؟؟دربارداری اسهال داشته باشه یعنی به جنین آسیبی میدونه اخه هیچ جایی از نت هم راجع به اسهال چیزی نگفته

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

منم اوایل بارداری اینطوری بودم مشکلی نیست اتفاقا مامانم میگه مادر شکمش کار بهتره بچه پوستش قشنگتره من دخترم به دنیا اومد انقدر سفید و ناز بود همه تو بیمارستان بغلش میکردن الان البته تو آفتاب انقدر میره سوخته سیاه شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوایل بارداری اینطوری بودم مشکلی نیست اتفاقا مامانم میگه مادر شکمش کار بهتره بچه پوستش قشنگتره م ...

یعنی از هفته ۱۰ اینجوری بودین؟؟؟یعنی نگران نباشم نمیدونی چی می کشم که من خیلی سختی کشیدم برام دعا کن

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
کشک بخور

خوب میشم با کشک یعنی نمیدونی که هرکی هرچی گفت خوردم افاقه نکرد

خوب میشم با کشک یعنی نمیدونی که هرکی هرچی گفت خوردم افاقه نکرد

اره یه لیوان کشک غلیظ درست کن با اب.بخور 

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
اره یه لیوان کشک غلیظ درست کن با اب.بخور 

ممنونم

یعنی از هفته ۱۰ اینجوری بودین؟؟؟یعنی نگران نباشم نمیدونی چی می کشم که من خیلی سختی کشیدم برام دعا کن

نه چیزی نیست من تا 20 هفتگی شاید بیشتر اینطوری بودم تازه 3 دفعه دفع در روز که اسهال نیست بالای 5 دفعه میشه اسهال 

نه چیزی نیست من تا 20 هفتگی شاید بیشتر اینطوری بودم تازه 3 دفعه دفع در روز که اسهال نیست بالای 5 دفع ...

واقعاااا؟؟؟نی نی تون الان چندوقتشه؟؟وای خدا خیرت بده بخدا چندهفته دارم از نگرانی میگیرم میمیرم توروخدا واسم دعا کن نی نی م صحیح و سالم بیا بغلم تاپیکای قبلمو بخونی میبینی چقدرسربچه قبلیم  اذیت شدم تازه این سری باید سرکلاژ هم بشم واسم خیلی دعا کن