atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26772 عنوان چله گرفتن 184 بازدید | 19 پست اشکالی نداره دوتا چله با هم برداریم برای یه حاجت؟ لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید. 1398/04/25 | 18:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طب_سنتیی عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 224 عزیزم یه چله بردار دوستان گلم بیاین اینستاپیج من رویه نگاه بندازیدhananfood_one...انواع میوه خشک.لواشک های خوشمزه..دمنوش هاوطعم دهنده های غذایی...عسل وزعفران....خیلی خیلی خوشحال میشم دوستان نی نی سایتیم رواونجاببینم
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26772 عزیزم یه چله بردار باشه عزیزم ولی چرا؟ لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
مامان_سید_محمد_حسن عضویت: 1393/07/11 تعداد پست: 4456 اشکالی نداره لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
طب_سنتیی عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 224 باشه عزیزم ولی چرا؟ برای این که به نیت قلبیت وحاجت دلت بیشترتمرکزکنی..من خودم ازنظرم دوتاچله هم زمان اصلامناسب نیست دوستان گلم بیاین اینستاپیج من رویه نگاه بندازیدhananfood_one...انواع میوه خشک.لواشک های خوشمزه..دمنوش هاوطعم دهنده های غذایی...عسل وزعفران....خیلی خیلی خوشحال میشم دوستان نی نی سایتیم رواونجاببینم
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26772 برای این که به نیت قلبیت وحاجت دلت بیشترتمرکزکنی ..من خودم ازنظرم دوتاچله هم زمان اصلامناسب نیست ممنون ...ببخشید شما میدونیدحجامت ساکرال درد داره یا نه؟ لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
طب_سنتیی عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 224 ممنون ...ببخشید شما میدونیدحجامت ساکرال درد داره یا نه؟ نه اون دردی که بشه اسمش روگذاشت درد!قابل تحمله عزیزم فقط یه سوزش هستش دوستان گلم بیاین اینستاپیج من رویه نگاه بندازیدhananfood_one...انواع میوه خشک.لواشک های خوشمزه..دمنوش هاوطعم دهنده های غذایی...عسل وزعفران....خیلی خیلی خوشحال میشم دوستان نی نی سایتیم رواونجاببینم
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26772 نه اون دردی که بشه اسمش روگذاشت درد! قابل تحمله عزیزم فقط یه سوزش هستش بازم ممنون لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26772 نه اون دردی که بشه اسمش روگذاشت درد! قابل تحمله عزیزم فقط یه سوزش هستش یه چله فقط باید برای یه حاجت باشه یا چند تا حاجت هم میشه بایه چله از خدا خواست؟ لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
طب_سنتیی عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 224 یه چله فقط باید برای یه حاجت باشه یا چند تا حاجت هم میشه بایه چله از خدا خواست؟ عزیزم میشه مهم نیته..مشکلت چیه گلم؟ دوستان گلم بیاین اینستاپیج من رویه نگاه بندازیدhananfood_one...انواع میوه خشک.لواشک های خوشمزه..دمنوش هاوطعم دهنده های غذایی...عسل وزعفران....خیلی خیلی خوشحال میشم دوستان نی نی سایتیم رواونجاببینم
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26772 عزیزم میشه مهم نیته.. مشکلت چیه گلم؟ نئ نی میخوام...یه مشکلئ تو کار دانشگاهم پیش اومده...یه مشکلی هم برای همسرم پیش اومده...شب هم درست نمیخوابم لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
طب_سنتیی عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 224 نئ نی میخوام...یه مشکلئ تو کار دانشگاهم پیش اومده...یه مشکلی هم برای همسرم پیش اومده...شب هم درست نم ... عزیزم ذکریاجوادالئمه ادرکنی برای هرچیزی ومشکلات دنیوی واقعاعالیع..منم برای حاجت روایی تون دعامی کنم😊 دوستان گلم بیاین اینستاپیج من رویه نگاه بندازیدhananfood_one...انواع میوه خشک.لواشک های خوشمزه..دمنوش هاوطعم دهنده های غذایی...عسل وزعفران....خیلی خیلی خوشحال میشم دوستان نی نی سایتیم رواونجاببینم
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26772 عزیزم ذکریاجوادالئمه ادرکنی برای هرچیزی ومشکلات دنیوی واقعاعالیع.. منم برای حاجت روایی تون دعامی کن ... باشه عزیزم...انشالله که خودت هم حاجت روا شی...حتما برام دعا کن...منم برای شما دعا میکنم... لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
ddddd444 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6526 یه چله فقط باید برای یه حاجت باشه یا چند تا حاجت هم میشه بایه چله از خدا خواست؟ شما از چله حاجت گرفتین؟ ❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
ddddd444 عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6526 عزیزم یه چله بردار شما از چله حاجت گرفتین؟ ❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤