2777
2789

عزیزم یه چله بردار 

دوستان گلم بیاین اینستاپیج من رویه نگاه بندازیدhananfood_one...انواع میوه خشک.لواشک های خوشمزه..دمنوش هاوطعم دهنده های غذایی...عسل وزعفران....خیلی خیلی خوشحال میشم دوستان نی نی سایتیم رواونجاببینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم ولی چرا؟

برای این که به نیت قلبیت وحاجت دلت بیشترتمرکزکنی

..من خودم ازنظرم دوتاچله هم زمان اصلامناسب نیست

دوستان گلم بیاین اینستاپیج من رویه نگاه بندازیدhananfood_one...انواع میوه خشک.لواشک های خوشمزه..دمنوش هاوطعم دهنده های غذایی...عسل وزعفران....خیلی خیلی خوشحال میشم دوستان نی نی سایتیم رواونجاببینم
برای این که به نیت قلبیت وحاجت دلت بیشترتمرکزکنی ..من خودم ازنظرم دوتاچله هم زمان اصلامناسب نیست

ممنون ...ببخشید شما میدونیدحجامت ساکرال درد داره یا نه؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
ممنون ...ببخشید شما میدونیدحجامت ساکرال درد داره یا نه؟

نه اون دردی که بشه اسمش روگذاشت درد!

قابل تحمله عزیزم فقط یه سوزش هستش

نه اون دردی که بشه اسمش روگذاشت درد! قابل تحمله عزیزم فقط یه سوزش هستش

بازم ممنون

نه اون دردی که بشه اسمش روگذاشت درد! قابل تحمله عزیزم فقط یه سوزش هستش

یه چله فقط باید برای یه حاجت باشه یا چند تا حاجت هم میشه بایه چله از خدا خواست؟

یه چله فقط باید برای یه حاجت باشه یا چند تا حاجت هم میشه بایه چله از خدا خواست؟

عزیزم میشه مهم نیته..

مشکلت چیه گلم؟

عزیزم میشه مهم نیته.. مشکلت چیه گلم؟

نئ نی میخوام...یه مشکلئ تو کار دانشگاهم پیش اومده...یه مشکلی هم برای همسرم پیش اومده...شب هم درست نمیخوابم

نئ نی میخوام...یه مشکلئ تو کار دانشگاهم پیش اومده...یه مشکلی هم برای همسرم پیش اومده...شب هم درست نم ...

عزیزم ذکریاجوادالئمه ادرکنی برای هرچیزی ومشکلات دنیوی واقعاعالیع..

منم برای حاجت روایی تون دعامی کنم😊

عزیزم ذکریاجوادالئمه ادرکنی برای هرچیزی ومشکلات دنیوی واقعاعالیع.. منم برای حاجت روایی تون دعامی کن ...

باشه عزیزم...انشالله که خودت هم حاجت روا شی...حتما برام دعا کن...منم برای شما دعا میکنم...