2777
2789
عنوان

چرا خب؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 78 پست
کاش فقط همیناباشه مادربرادخترش لقمه میگیره ولی ازدلش نمیادبه عروسش حاملس یه لقمه بگیره بده ببره تور ...

ببین هواسش نبوده اگه از کنارش راحت رد میشدی تو فکرت نمیموند...

فکر کن مامانت برای تو لقمه میگرفت برای عروسش ن بعد عروستون همچین چیزی و تو جمع میگفت تو ناراحت میشدی ک ب چ حقی از مامانم تاراحته خودش دست داشت میومد لقمه میگرفت...

راحت بگذر از خیلی چیزا تا دنیا برات راحت بگذره

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

تا وقتی مادرشوهرا فکر نکنن ما هم مثل دخترشونیم و همه رفتارمون از قصد نیست ما هم نمیتونیم فکر کنیم او ...

تو بهش بفهمون مادرته تا اونم بفهمه دخترشی...

اونا ۱نسل از ما عقبترن پ افکارشون قدیمی تر ... تو ب روز کن افکارشو ❤

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مادرشوهر فکر کنه عروسم مثل دخترشه از خطاهاش کوه بزرگی نسازه ببین عروس چجور رفتارش درست میشه همیشه ب ...

عزیزم بهت بر نخوره ها ولی شما عروسی و اصلا جایگاه دختر با جایگاه عروس متفاوته (نمیگم خوبه یا بده، "متفاوته") و هرکی جایگاه خاص خودشو داره. من محاله کسی رو به جای دخترم یا پسرم یا هر کس دیگه ای از عزیزام جا بدم. هرچند عروسم داشته باشم برام عزیزه ولی دخترم نیس (قطعا ترور میشم به خاطر این حرفم ولی مرد اونیه که بدون غرض و منطقی بخونه پستمو)

من دلم نمیخواد مادر شوهرم پیش منو شوهرم باشه.باهاش هیچ مشکلی ندارم هم بهم احترام میزاره هم همه جا تع ...

چرا؟خیلی خوبه که خوشی زیر دلت زده؟علاقه ای که به شوهرت داره باعث میشه بخاطر شوهرتم که شده هیچوقت تو رو آزار نده

من مادرشوهرم با شوهرم لج میکنه از مجردی اختلاف داشته با مادرش حالا مادرش انگار من دشمن خونیشم دلم برا شوهرم میسوزه مهر مادری ندید

وقتی مادرشوهرت شوهرتو دوس داره پس قطعا تو رو هم دوس داره راضی باش 

با خدا باش پادشاهی کن...بی خدا باش هر چه خواهی کن

نه به دلم میگیرم  ببین کلا هیچ کسی حق نداره به ادم توهین کنه حق نداره دخالت کنه شاید من از رفت ...

خب دیگ ...

رفتار همه ادما یکی نیست ک... ادم میتونه با رفتارش رو بقیه تاثیر بزاره... تو اونا رو رفتارشون وبکن عین رفتار خودت بزار توام راضی باشی... سخته ولی شدنیه😊

عزیزم بهت بر نخوره ها ولی شما عروسی و اصلا جایگاه دختر با جایگاه عروس متفاوته (نمیگم خوبه یا بده، "م ...

بهم برنمیخوره اصلا هم توقع نداشتم و ندارم که مادرشوهر من رو مثل دخترش بدونه ولی وقتی استارتر میگه عروس فکر کنه مادرشوهر هم مثل مادرخودشه و حرفش رو به دل نگیره منم گفتم مادرشوهر فکر کنه عروس مثل دخترشه 

میتونه اینجور فکر کنه آیا؟نه عروس جای دخترو میگیره نه مادرشوهر جای مادر رو 

پست قبلم رو بخونین 

من مادرم اگه حرفی بزنه اره ناراحت نمیشم چون هیچوقت دردایی که مادر شوهر تو کل زندگی بهم داد رو مادرم ...

ببین من میگم مثلا همین مهمونی و فکر کن مامانت گفته بود ... توام گرفتی خیلی خوش گذشت الان ازش ب عنوان خاطره خوب یاد میکردی... الانم فکر کن مامانت گفته بهت ن مادرشوهرت... یاد قشنگیای مهمونیت بیوفت ناراحتیاش و بشوره ببره❤

چرا؟خیلی خوبه که خوشی زیر دلت زده؟علاقه ای که به شوهرت داره باعث میشه بخاطر شوهرتم که شده هیچوقت تو ...

اگه مثل مادر شوهر منم بود کلافه میشدی.چون دختر نداره و باشوهرم از بقیه پسرا صمیمی تره هر حرفی رو پیشش میزنه.مشکلات زنونشو براش میگه حتی مشکلات زنونه ی دوستاشم براش میگه و باهاش درد دل میکنه در صورتی که شوهرش هست و میتونه درد دلش سر این مسائلو با اون کنه.

یا اینکه من به شوهرم میگم فلان کارو نکن دوس ندارم بعد اون سریع میپره وسط میگه نه میدونی چیه؟اخه فداش شم این کارو خیلی خوب انجام میده بایدم انجام بده شوهرمم بخاطر احترام حرفشو گوش میده

مادرشوهر فکر کنه عروسم مثل دخترشه از خطاهاش کوه بزرگی نسازه ببین عروس چجور رفتارش درست میشه همیشه ب ...

الان تو زمان ما برعکس شده کوچیکا میتونن بزرگا رو رام کنن... چون منطقشون بیشتر شده چون دلیل قانع کننده بیشتری میتونن بیارن... چون افکارشون بازتر و ب روز تر 

بهم برنمیخوره اصلا هم توقع نداشتم و ندارم که مادرشوهر من رو مثل دخترش بدونه ولی وقتی استارتر میگه عر ...

استارتر این حرف و زدن چون معمولا عروسا برای خانواده شوهر و به رهبری مادرشون شمشیر رو از رو میبندن، استاتر گفت بلکه یکم شل بگیرن عروسا

اتفاقا من خیلی آسون گرفتم ولی ..... اینم بگم همیشه برام سوال بوده هرکی از مادر شوهر یا خواهرشوهر بد ...

دقیقا هممون مشکل داریم ولی فقط عیب طرف مقابل و میبینیم مخصوصا هم ک اسم قوم شوهر روش باشه 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین من میگم مثلا همین مهمونی و فکر کن مامانت گفته بود ... توام گرفتی خیلی خوش گذشت الان ازش ب عنوان ...

عزیزم کمر بستی که از مادر شوهرا دفاع کنیا.مادر شوهرا با عروسا لجن چون پسرشونو ازشون جدا کنه.بقیه هم از پسراشون شاکین سر عروسا خالی میکنن چون فک میکنن عروسه پرشون کرده

تو بهش بفهمون مادرته تا اونم بفهمه دخترشی... اونا ۱نسل از ما عقبترن پ افکارشون قدیمی تر ... تو ب رو ...

ببین این یه چیزیه امکان پذیر نیست میدونی چرا؟چون بارها امتحان کردم من یه هفته بود زایمان کرده بودم هنوز بخیه هام نیوفتاده بود با اجبار مادرشوهرم دایی ها و خاله های شوهرم رو دعوت کردم که بعد مهمونی رفتم بیمارستان بخاطر پارگی و خونریزی بخیه هام هیچوقت نمیتونم حلالش کنم کنم و مثل مادرم بدونمش مادرم هیچوقت همچین بلائی رو سر من نمیاورد 

یا دو تا مچ دست من کیست دراوردن همیشه انتظار داره مثل خر براش کار کنم بعد به تازگی یکی از دختراش یه کیست که نصف کیست دستای من نیست رو یکی از دستاش دراومده اصلا نمیزاره دخترش دست به سیاه و سفید بزنه تو مهمونیا دستای من با دو تا کیست بزرگ ظرف میشورن بعد خواهرشوهرم اگه استکانم بگیره دست سریع میگه تو دستت درد میکنه اصلا کار نکن اون دلش برا من نمیسدزه هیچوقت مثل دخترش

من دلم نمیخواد مادر شوهرم پیش منو شوهرم باشه.باهاش هیچ مشکلی ندارم هم بهم احترام میزاره هم همه جا تع ...

ببین تو حساس شدی.... ۱وقتایی بشین باهاش دردودل کن بگو مامان میشه اینجوری نگین خب من میخوام خودم اینجوری بگم یا این کار و براش بکنم ک زندگیم بهتر بشه... با حرف و زبون همه جی حل میشه .... دوست شو با مادرشوهرت 

دقیقا هممون مشکل داریم ولی فقط عیب طرف مقابل و میبینیم مخصوصا هم ک اسم قوم شوهر روش باشه 😂😂😂🤦‍♀️ ...

می‌دونی من خودم خواهرشوهر نمیشم به خاطر همین هم نمیتوانم قضاوت کنم که اگه عروس داشتم رفتارم باهاش چطور بود ولی خانواده شوهرم از نظر شون اگه مادرشوهر دختر خودشون کاری کنه بزرگترین جنایت رو کرده در صورتی که بدتر از اون با من برخورد می‌کنند ولی میگن نه ما اینطوری نیستیم و خیلی خوبیم