2777
2789
عنوان

چرا خب؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 78 پست
مثلا مامان خودمون بیاد بهمون بگه پول جمع کن برای خودت اون صلاح ما رو میخواد ، ولی مادرشوهر ب پسرش بگ ...

کاش فقط همیناباشه

مادربرادخترش لقمه میگیره ولی ازدلش نمیادبه عروسش حاملس یه لقمه بگیره بده ببره توراه بخوره این یه حرکت ازمادرشوهرم بود انصافه

یاخیلی حرکات ناجوردیگ که بخوای بگیم طومارنوشته میشه

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
اره کارایی که مادرشوهرم میکنه اگر مامانمم بکنه واااقعا ناراحت میشم

ب دل نمیگیری ک بعد چندروز یادت میره...

منم حرفم اینه الکی اعصابمون و خورد نکنیم همونجوری راحت بگذریم از کنارش همونجوری ک از کنار کارای مادرامون میگذریم 

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مادر عروسا حرفشون، نظرشون، رفتارشون همه حقه همه درست، همه بی عیب و نقص، همه از سر کدبانوگری! مادر شوهر هم هر کاری میکنه و هر حرفی میزنه اشتباهه و هزار تا غرض پشتشه و نباید انجام بده دیگه!!!

فک کن مادرشوهرام تونی نی سایت بودن شک نکن هرثانیه تاپیک میزدن😂

😀😀😀😀😀

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
وایییی نگووو دلم خونه خون پدرسوخته ب منم گفت دختر زیاد بود براپسرمون 🧐

پدرسوخته😂😂😂😂😂

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

کاش واقعا همین طوری که میگی بود

سخت نگیر میشه 😊

ب دل نمیگیری ک بعد چندروز یادت میره... منم حرفم اینه الکی اعصابمون و خورد نکنیم همونجوری راحت بگذری ...

نه به دلم میگیرم 

ببین کلا هیچ کسی حق نداره به ادم توهین کنه حق نداره دخالت کنه شاید من از رفتار مادرم ناراحت نشم اما شوهرم قطعا میشه پس من به خاطر شوهرمم که شده باید حلو مامانم وایسم

من مادرم اگه حرفی بزنه اره ناراحت نمیشم چون هیچوقت دردایی که مادر شوهر تو کل زندگی بهم داد رو مادرم سرم درنمیاره

مادرم وقتی یه هفته از زایمانم گذشته نمیگه باید مهمونی عید بگیری 

با خدا باش پادشاهی کن...بی خدا باش هر چه خواهی کن

نه بیاد به پسرش بگه بیا مشهد زنتو نیار با داداشت اینا میریم زنت بیاد مسافرت بهمون‌خوش نمیگذره 😐😐😐 ...

زبونشم تو با زبونت نرم کن ....

اون ۱۰بار بد گفت ۱بار محکم جواب بده ۹بار با قربون صدقه کوتاهش کن 

مادر عروسا حرفشون، نظرشون، رفتارشون همه حقه همه درست، همه بی عیب و نقص، همه از سر کدبانوگری! مادر شو ...

مادرشوهر فکر کنه عروسم مثل دخترشه از خطاهاش کوه بزرگی نسازه ببین عروس چجور رفتارش درست میشه

همیشه بزرگه که میتونه کوچیکو رام کنه 

با خدا باش پادشاهی کن...بی خدا باش هر چه خواهی کن

من دلم نمیخواد مادر شوهرم پیش منو شوهرم باشه.باهاش هیچ مشکلی ندارم هم بهم احترام میزاره هم همه جا تعریفمو میکنه هم دوسم داره فقط مشکلم باهاش اینه خییییلی شوهرمو دوس داره.در حدی که پدر شوهرم میگه بریم جایی مادر شوهرم سریع میگه نه بزار فلانی(شوهر من)بیاد ببینیم اون چی میگه.یا شوهرم هر کاری میکنه میگه وای مادر فدات شه چقدر خوب این کارو میکنی یا وقتی شوهرم خوابه رو سر پدر شوهرم داد میزنه که تلویزیون نبینه چون پسرش خوابه.همشم از خونشون برمیگردیم میگه بزار شب زود بخوابه خستس تا دیر وقت بیدار نمونه.توجه و علاقه ی دیوونه وارش منو از خودش رونده

ببین اون اخلاقش اینجوریه از کوچیکیش با جدیت بزرگ شده روش مونده... مادرشما با لبخند بزرگ شده و خندونه ...

عزیزم من مادرشوهرم خوبه یعنی میتونم بگم کفه خوبیاش سنگین تر از کفه بدیهاشه 

ولی اینو در کل میگم دوستی داشتم ک میگفت مادرشوهرش رفته اشپزخوته ب دخترش گفت وای توچرا سیر پوست میگیری دستات خراب میشه بده منیژه این کارو کنه خوب این ک خوب نیست معلومه عروسی ک میشنوه دلچرکین میشه 

منم خیلی از رفتاراو کاراش گذشت کردم ک حالا ب این نقطه رسیدیم ک تو باورش رفته باید با من ک عروسشم خوبوباشه البته بیشتر ب خاطر اینه ک همش فکرش اینه هیچ کس غیر از منو شوهرم بعدا ب کارش نمیایم بازم شکر یک دلیلی داره

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.