2777
2789
عنوان

جوش وجای جوش.دوستان کمکککک

187 بازدید | 25 پست

بچه صورتم نزدیک ب پریودیم جوش میزنه جوش قرمز.بادردکم.کم کم رنگشون تیره میشه.وجاش میمونه.ترمیم کننده اِون هم دارم.بنظرم خوب نشده صورتم.من صورت صاف مخام😭😭ازتجربه هاتون بگین 

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطوریم بیشتر توناحیه خط فکم میزنه 

رفتم دکتر گفت احتمالا مال اختلال توی هورمونات باشه باید ازمایش بدم معلوم شه علتش

دکتر گفت اکثرخانومااین اختلال رو دارن ولی توجه نمیکنن 

منم اینطوریم بیشتر توناحیه خط فکم میزنه  رفتم دکتر گفت احتمالا مال اختلال توی هورمونات باشه با ...

والامن ازمایش هورمون شناسی دادم.گفت هچی نیس.موی هورمونی هم درمیاره البته ازبچگی پرموبودم.

سلام  عسل سیب زمینی و نشاسته باهم قاطی کن بزار روی اون تیکه یا روی گونه هات هم گونه رو پر میکن ...

سیب زمینی رنده کنم؟

سیب زمینی رنده کنم؟

اره رنده کن با یه قاشق نشاسته و یکم عسل بزار.

من تو سالن برای بعضی از خانوما که میگن تو خونه ماسک بزاریم این و با خاک رس مخصوص پوستشون میگم ماهی یبار ۱۵ روز یک بارم میان پاکسازی راضین

اره رنده کن با یه قاشق نشاسته و یکم عسل بزار. من تو سالن برای بعضی از خانوما که میگن تو خونه ماسک ب ...

میکرواگ انجام بدم خوب نمیشه؟

والامن ازمایش هورمون شناسی دادم.گفت هچی نیس.موی هورمونی هم درمیاره البته ازبچگی پرموبودم.

منم پرموام ولی بااین حال توی دوران بلوغم موهای ضخیم دراوردم  اون لحظه ام دکتر ازم پرسید ک موی ضخیم داری یانه

بنظرم سعی کن از درون حلش کنی تااصن جوش نزنی..از بیرون این جوشا رو درمان کنی باز دوره بعد جوشای بعدی درمیان