2777
2789

نه هشت هفته برو ابم زیاد بخور ولی نه به قدری که حالت تهوع بگیری در حدی که دسشوییت بگیره 

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۶هفته شنیدم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

من پریروز رفتم ۸هفته ک تموم شد رفتم صدای قلبشو گذاشت بشنوم گفت واسش ضررداره ولی قلبش میزد

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰

برو الان صداشم ميذاره گوش بدي نه زياد پر باشه كه دستگاه و ميذاره اذيت شي نه خالي خالي نيمه پر البته واسه شكمي اگه گاهي ام سونو واژينال گرفت كه دقيق تره بايد كاملا مثانه خالي خالي باشه

برو الان صداشم ميذاره گوش بدي نه زياد پر باشه كه دستگاه و ميذاره اذيت شي نه خالي خالي نيمه پر البته ...

خخخ خداکنع همینجوری ک شما میگید باشه اگرم واژینال خاست ک میپریم خالیش میکنیم

ایول بهش شنیدی یعنی یا که فقط ضربان داشت

شنیدم برام گذاشت

فقط گفت نفستو حبس کن که صداشو بشنوی

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه