2777
2789
عنوان

زیبایی پوست و مو با ماسک های خونگی 🌹🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 7958 بازدید | 603 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ باشه چشم. اول باید یه بستنی چوبی بخورم چون چوبشا ندارم 😌😌😌😌😌😌😌😌

آی شکموووو😃😆😍

منکه امروز از عصر انتحاری زدنم شروع شد نمیدونم چم شد ک یخچالو خالی کردم حالم بده از ناراحتی😖

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
آی شکموووو😃😆😍 منکه امروز از عصر انتحاری زدنم شروع شد نمیدونم چم شد ک یخچالو خالی کردم حالم بده ا ...

نکن عزیزم حیف هر چند تو که ماشالا باربی هستی ولی حالا تایپک نمیای خودت رعایت کن .

منم شاید نرم دیگه.چون از بچه هاای قدیم هیج کس دیگه نیس بقیه هم انگار منو تحویل نمیگیرن.

تو نیستی زیبا سها نیکی مائده شهرزاد اکثر بچه ها جدیدا .خود بامداد که نیس خیلی هر کی به هر کی شدس.

دیگه حال و هوای قبل را نداره

نکن عزیزم حیف هر چند تو که ماشالا باربی هستی ولی حالا تایپک نمیای خودت رعایت کن . منم شاید نرم دیگه ...

نمیدونی چقدر حرص میخورم روم اثر داره اما فردا حتما جبران میکنم 

اره خیلی جوش بد شده وقتی زیبا تایپیک زد من رفتم حتی گزارشم میدادم ولی یهو یکی اومد اعتراض کرد ک رژیم سریع قرار شد نباشه و این حرفا خود بامدادم ک بود والا میداد بهمون ک اخرای وزنمون بود 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

دوقاشق برنج (ایرانی باشه بهتره)  با یه لیوان آب بزارید بپزه 

بعد برنجا رو خوب له کنید یه قاشق عسل و دوقاشق شیر گرم مخلوط کنید و روی پوست تمیزتون بمالید و بگذارید ۲۰ دقیقه روی پوستتون بمونه و بعد با اب ولرم بشورید و مرطوب کننده پوستتون رو بزنید 

نکته#  

میتونید آب برنج رو توی یخچال نگهداری کنید و هروز با پنبه ویا پد ارایشی به پوستتون بزنید 

امیدوارم استفاده کنیدو لذت ببرید💗💗

یه دونه گوجه یه دونه خیار ابشون رو میگیرید و با یه قاشق ماست و نصف لیمو ترش مخلوط میکنید و روی پوست تمیزتون میزارید ۱۵ دقیقه بعد با اب ولرم اب کشی کنید 

و مرطوب کننده بزنید 

عزیزم میشه لطف کنید منو هم صدا بزنید

👆👆👆👆

عزیز دوستاتم تگ کن😊😊

نمیدونی چقدر حرص میخورم روم اثر داره اما فردا حتما جبران میکنم  اره خیلی جوش بد شده وقتی زیبا ...

آره بابا یادمه چیزی که الان احتیاجه واقعا حضور خود بامداد .

بخدا اون موقع بچه ها واقعا زیر نظر خودش یکاری را انجام میدادن کسی هم بهشون غر نمیزد .

چشم عزیزم حتما از فردا شروع کن ماسکارو بزار 

من فقط سفیده تخم مرغ به صورتم میسازه که الان یه هفته هس شروع کردم واقعا صورتو روشن میکنه سعی میکنم از تخم مرغ بلدرچین استفاده کنم که مابقیش اسراف نشه

من فقط سفیده تخم مرغ به صورتم میسازه که الان یه هفته هس شروع کردم واقعا صورتو روشن میکنه سعی میکنم ا ...

✌💋

سلام دوست جونا منو دوستام اینجا جم شدیم ماسک میزاریم گزارش میدیم دوست داشتید  با ما همراه شید 😍

@noshin72  

@mina72  

@ساناز47  

@پریسا71  

[QUOTE=98561506]سلام دوست جونا منو دوستام اینجا جم شدیم ماسک میزاریم گزارش میدیم دوست داشتید  با ما همراه

مرسی عزیزم چه تایپیک خوبی 😍😍😍💋💋💋💋💋

🌺گروه نارنجی🌺  وزن شروع ۶۹☆ وزن فعلی ۶۹ ☆ وزن هدف ۵۶ به امید رسیدن به هدفم ( ممنون از بامداد خمار عزیز😊 )
[QUOTE=98561506]سلام دوست جونا منو دوستام اینجا جم شدیم ماسک میزاریم گزارش میدیم دوست داشتید  ب ...

خوش اومدی نوشین جان در خدمتیم 

اینجا هروز ماسک میزاریم 

شما هم اگه ماسکی بلد بودید یا تجربه ای داشتید به اشتراک بزارید تا ما هم استفاده کنیم ❤

خوش اومدی نوشین جان در خدمتیم  اینجا هروز ماسک میزاریم  شما هم اگه ماسکی بلد بودید یا تج ...

حتما گلم ممنونم ازت💋💋💋💋💋

🌺گروه نارنجی🌺  وزن شروع ۶۹☆ وزن فعلی ۶۹ ☆ وزن هدف ۵۶ به امید رسیدن به هدفم ( ممنون از بامداد خمار عزیز😊 )