2777
2789

سلام دوستان من دو سال پیش کیست تخمدان گرفتم دوماه قرص ال دی خوردم به تجویز پزشک و خوب شدم ماه سوم که عادی گذشت ماه چهارم پریودی دردناکی داشتم یه تیکه بزرگ حالا گوشتی از واژنم خارج شد که گفتن این همون کیست هست که تازه خارج شده و حالت لوله خارج شد بازش کردم پهن بود ایا این به پرده بکارت من اسیبی هم رسونده یعنی؟؟

اولا اون کیست نبوده کیست ازون راه دفع نمیشه و آبکیه

اون لایه مرده ی رحم بوده

دوما نخیر عزیزم به بکارت آسیب نمیزنه

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا یه کم در مورد اعضای بدنتون مطالعه کنید. تخمدان هیچ راهی به سمت رحم نداره،  لخته خون بخاطر پریود شدید و خونریزی زیاد بوده، پرده هم پرده آندومتر هست که هرماه با پریود فرو میریزه و از بدن خارج میشه. پرده بکارت هم هیچ ارتباطی با اینا نداره 

سلام عزیزم ، دیدم بعد دوسال ازدواج کردی ، مبارک باشه.

خواستم بپرسم منم مشکل شما رو دارم و تا حالا چند بار پیش اومده که لخته های گوشتی بزرگ رو توی پریودی دفع کردم. شما به پرده تون آسیب نزده بود؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز