mohadese1416 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 364 عنوان یه سوال؟ 65 بازدید | 8 پست چجوری به نی نی یار بگم تاپیک هامو حذف کنه؟؟؟؟ خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔 1398/04/24 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_باراان_ عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 4432 ساعت۶غروب به بعد پیام خصوصی بنینییار۵ نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
anistone عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13046 باید بری خصوصی براشون پیام بفرستی و لینک تاپیکات و بگی ولی روزی یکی حذف میکنن و اگر خصوصی و خانوادگی باشه بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
anistone عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13046 ساعت۶غروب به بعد پیام خصوصی بنینییار۵ الانم نی نی یار ۳ هست مگر اون حذف نمیکنه؟ بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
_باراان_ عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 4432 الانم نی نی یار ۳ هست مگر اون حذف نمیکنه؟ من بهش پیام دادم حذف نکرد نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
anistone عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13046 من بهش پیام دادم حذف نکرد آهان مرسی بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
mohadese1416 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 364 باید بری خصوصی براشون پیام بفرستی و لینک تاپیکات و بگی ولی روزی یکی حذف میکنن و اگر خصوصی و خانوادگی ... بلد نیستمچطور بعضیا تاپیک میزنن نی نی یار تاپیک منو حذف کن؟ خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔
anistone عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13046 بلد نیستم چطور بعضیا تاپیک میزنن نی نی یار تاپیک منو حذف کن؟ صداشون کن شاید بیان حذف کنن بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
mohadese1416 مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 364 صداشون کن شاید بیان حذف کنن نی نی یار 5 رو هم تگ کردم خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔