2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طرف مادری و اصالتا رفسنجان خب خیلی متفاوته . یزد زندگی میکنیم مراسما متنوعه هر کی بر اساس وضعیت مالیش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

اصفهان:میوه هرچی همون فصله.غذا اکثرا 3نوع کباب جوجه خورش ماست وسالاد.شیرینیم بعضیا خامه ای بعضیام دانمارکی میگیرن

معجزه خبر نمیکند.لطفا با احتیاط ناامید شوید...⛔🚫
بنظرتون ضایست موز ندیم عروسی؟

نه.هرچقد توان دارید میوه بخرید

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

ما تهرانیم

باغ میگیریم و مختلط

غذا هم چند نوع سلف سرویس میوه و شیرینی هم چندین نوع

یه سری چیزا هم جدید مد شده مثل شات میوه و نوشیدنی طبیعی و سفره خونه با پذیرایی 

البته هر کس با بودجه خودش

ما تهرانیم باغ میگیریم و مختلط غذا هم چند نوع سلف سرویس میوه و شیرینی هم چندین نوع یه سری چیزا هم ...

یه بار تهران اومدم عروسی دوستم زرشک پلو دادن مرغ نداشت باقالی پلو دادن گوشت نداشت کباب کوبیده هارم خدمه نصف کرده بودن داد میزدن نفری نصفه سیخ

یه بار تهران اومدم عروسی دوستم زرشک پلو دادن مرغ نداشت باقالی پلو دادن گوشت نداشت کباب کوبیده هارم خ ...

ربطی به شهر نداره که عزیزم چون شما گفتی اسم شهر و بگین من گفتم

کلا فامیل ما اینجوری رسمه حتی اگه پیش بیاد شهر دیگه جشن بگیرن همینجوری میگیرن

حالا یکی مجلل تر یکی معمولی تر