2777
2789
عنوان

اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 32 پست
کاربریتو دیدم یاد سریال ستایش افتادم

آخی😂😂😂 خیلی این اسمو دوست دارم ولی تو فامیل داریم 

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله باردارم،بله تیکرم درسته چطور؟؟؟

هیچی عزیزم..دیدم دنبال اسم دختری..گفتم اگه تیکرت درسته همزمان دنبال دوتا اسم باشی ..تا جنسیت معلوم بشه ایشالله

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
هیچی عزیزم..دیدم دنبال اسم دختری..گفتم اگه تیکرت درسته همزمان دنبال دوتا اسم باشی ..تا جنسیت معلوم ب ...

نه حسم میگه دختره از علائمم میگم دختره

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 
نه حسم میگه دختره از علائمم میگم دختره

ایشالله همونی باشه که میخوای..سونو رفتی؟

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
ایشالله همونی باشه که میخوای..سونو رفتی؟

نه هنوز الان که زوده،سالم و صالح باشه هرچی میخواد باشه برام فرقی نداره مادرشوهرم میگه دختره آخه طبع سرده میگه اونایی که طبعشون سرده دختر میارن منم رو این حساب میگم 

نه هنوز الان که زوده،سالم و صالح باشه هرچی میخواد باشه برام فرقی نداره مادرشوهرم میگه دختره آخه طبع ...

ایشالله که سالم وبدون دردسر بیاد تو زندگیت

ایشالله که سالم وبدون دردسر بیاد تو زندگیت

مرسی عزیزم شما هم بارداری؟؟؟

آره عزیزم..23هفتمه

آهان انشاالله سالم وصالح بیاد بغلت،برام دعاکن 

آهان انشاالله سالم وصالح بیاد بغلت،برام دعاکن 

چشم عزیزم..شمام همینطور