_elmira_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 153 عنوان زایمان 83 بازدید | 6 پست مامانا چقدر دیگه مونده به زایمانتون؟ استرس ندارین؟ من از معاینه خیلی میترسم ، کاش هی ادمو دست نزنن، از تجربیاتتون بگید راهنماییم کنید ، نزدیک زایمانمه 1398/04/24 | 05:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فروغ2 عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 5497 من سزارین بودم معاینه نشدم اصلا بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏 عضویت:95.10.29 ساری ایران✌🏻
rahaw عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 8280 استرس نداشته باش من معاینه شدم حین معاینم بخیه سرکلاژمو باز کرد اصلا ترسناکنیس خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
shabnam60 عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 11929 نزار هي معاينه ات كنن طبق أصول بايد هر دوساعت اوايل بستري اگر مشكل خاصي نداري معاينه بشي پس فقط يك نَفَر اونم به فواصل يك تا دوساعت مجاز به معاينه هست خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
katyyy عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 497 نزار هي معاينه ات كنن طبق أصول بايد هر دوساعت اوايل بستري اگر مشكل خاصي نداري معاينه بشي پس فقط يك ن ... شبنم جون چقدر از کامنتهاتون استفاده میکنم ، ممنون که اطلاعات خوبتون رو در اختیار بقیه قرار میدید ، ما هم استفاده میکنیم 😘😘
shabnam60 عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 11929 شبنم جون چقدر از کامنتهاتون استفاده میکنم ، ممنون که اطلاعات خوبتون رو در اختیار بقیه قرار میدید ، م ... خواهش ميكنم بخاطر اينكه گفتن حق نداري جواب كاربر هارو تو خود سايت بدي از كلينيك اومدم بيرون 🌹😂😂😂تمام لذتش اينه كه رودر رو جواب بدم خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
_elmira_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 153 نزار هي معاينه ات كنن طبق أصول بايد هر دوساعت اوايل بستري اگر مشكل خاصي نداري معاينه بشي پس فقط يك ن ... خیلی استرس دارم ، الان نزدیک ۳۷ هفته هستم و درد های کم و پراکنده نامنظم دارم