2821
2789
عنوان

زایمان

83 بازدید | 6 پست

مامانا چقدر دیگه مونده به زایمانتون؟ استرس ندارین؟ 

من از معاینه خیلی میترسم ، کاش هی ادمو دست نزنن، از تجربیاتتون بگید راهنماییم کنید ، نزدیک زایمانمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزار هي معاينه ات كنن طبق أصول بايد هر دوساعت اوايل بستري اگر مشكل خاصي نداري معاينه بشي پس فقط يك نَفَر اونم به فواصل يك تا دوساعت مجاز به معاينه هست 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
نزار هي معاينه ات كنن طبق أصول بايد هر دوساعت اوايل بستري اگر مشكل خاصي نداري معاينه بشي پس فقط يك ن ...

شبنم جون چقدر از کامنتهاتون استفاده میکنم ، ممنون که اطلاعات خوبتون رو در اختیار بقیه قرار میدید ، ما هم استفاده میکنیم 😘😘

شبنم جون چقدر از کامنتهاتون استفاده میکنم ، ممنون که اطلاعات خوبتون رو در اختیار بقیه قرار میدید ، م ...

خواهش ميكنم بخاطر اينكه گفتن حق نداري جواب كاربر هارو تو خود سايت بدي از كلينيك اومدم بيرون 🌹😂😂😂تمام لذتش اينه كه رودر رو جواب بدم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
نزار هي معاينه ات كنن طبق أصول بايد هر دوساعت اوايل بستري اگر مشكل خاصي نداري معاينه بشي پس فقط يك ن ...

خیلی استرس دارم ، الان نزدیک ۳۷ هفته هستم و درد های کم و پراکنده نامنظم دارم