2777
2789
تازه نشستم پسرم یکم بی قراری میکرد هی بغلش کردم راه رفتم الان اروم شده نشستم ببینم میخوابه یا نه دو ...

الهی چرا بی قراری میکرد؟

دختر منم بیدار شده بود هی یجا رو نشون میداد میگفت هیولا منم هی میبردم نشون میدادم ک چیزی نیست

اخر شب خواب روشن کردم خوابیده:/

ب نظرتون چیکار کنیم واسه بی خوابی منم تا ۵و ۶ بیدارم دارم دیوونه میشم مریضی میاره میگن بیخابی

من دوساله مثه جغدیاجن😂 تا ۶ و ۷ بیدارم بعدم میخوابم تا ۲ و ۳ و ۴ و۵ و ...😂😂😂

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرتون چیکار کنیم واسه بی خوابی منم تا ۵و ۶ بیدارم دارم دیوونه میشم مریضی میاره میگن بیخابی

تازه هیچ مریضی هم نگرفتم😂

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
من دوساله مثه جغدیاجن😂 تا ۶ و ۷ بیدارم بعدم میخوابم تا ۲ و ۳ و ۴ و۵ و ...😂😂😂

وای بخدا ادم افسرده میشه خدایی خیلی بیهدفیم من دوس دارم ۱۲ ک میشه بحابم خیلی کلافه میشم

نی نی سایت رو بالا پایین میکنم 

نی نی سایت نیس ک عجیب السایتع اونور دختره میاد از شغله خاهر بزرگش میگه وبش افتخار میکنه ک بدون هیچ کار و زحمتی ماهی دوتمن حقوقشه اونور پسره ۱۷ساله میگه عاشق ی پسر ۱۵ساله شدم🤤🤤🤤😲😲😐😠😡😬😩

من اسمم ارکیده نیس فقد عاشق اسم ارکیده ام..
وای بخدا ادم افسرده میشه خدایی خیلی بیهدفیم من دوس دارم ۱۲ ک میشه بحابم خیلی کلافه میشم

اره شاید اینجوری بگم ولی واقعا خیلی اذیت میشم تازه باردارم هستم ☹احساس میکنم بدنم استراحت کافی خودشو نداره