diaanagolii مدیر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 84 عنوان بی خوابی😐 | مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 60 پست قبلنا شب ک میشد میخوابیدیم😐در چه حالین😁 1398/04/24 | 03:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
diaanagolii مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 84 تازه نشستم پسرم یکم بی قراری میکرد هی بغلش کردم راه رفتم الان اروم شده نشستم ببینم میخوابه یا نه دو ... الهی چرا بی قراری میکرد؟دختر منم بیدار شده بود هی یجا رو نشون میداد میگفت هیولا منم هی میبردم نشون میدادم ک چیزی نیستاخر شب خواب روشن کردم خوابیده:/
0maman_topoli0 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 2555 ب نظرتون چیکار کنیم واسه بی خوابی منم تا ۵و ۶ بیدارم دارم دیوونه میشم مریضی میاره میگن بیخابی من دوساله مثه جغدیاجن😂 تا ۶ و ۷ بیدارم بعدم میخوابم تا ۲ و ۳ و ۴ و۵ و ...😂😂😂 مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
دختر_تیر_ماهی_هستم عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 12600 خونه ی عمه ی شوهرمیم مارو دعوت کرده بود گفتش ک همینجا بخوابید اونم خداییش زنه خیلی تمیزیه ولی پسراش ... مگه شوهرت پیشت نیس؟...با خیال راحت بخواب 💙کنکوری1400✌🤓
diaanagolii مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 84 داریم ورزش میکنیم صدای من رو از دسشویی خونمون دارین🤦🏻♀️😂😂😂 تو رو حت😂😂😂
مامانsami عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 10531 تازه نشستم پسرم یکم بی قراری میکرد هی بغلش کردم راه رفتم الان اروم شده نشستم ببینم میخوابه یا نه دو ... مثل من دخترم هر. شب ساعت ۳ بیدار میشه نمیخوابه تا ۶
0maman_topoli0 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 2555 ب نظرتون چیکار کنیم واسه بی خوابی منم تا ۵و ۶ بیدارم دارم دیوونه میشم مریضی میاره میگن بیخابی تازه هیچ مریضی هم نگرفتم😂 مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
asheq عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 858 من دوساله مثه جغدیاجن😂 تا ۶ و ۷ بیدارم بعدم میخوابم تا ۲ و ۳ و ۴ و۵ و ...😂😂😂 وای بخدا ادم افسرده میشه خدایی خیلی بیهدفیم من دوس دارم ۱۲ ک میشه بحابم خیلی کلافه میشم
68orkideh عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 2942 نی نی سایت رو بالا پایین میکنم نی نی سایت نیس ک عجیب السایتع اونور دختره میاد از شغله خاهر بزرگش میگه وبش افتخار میکنه ک بدون هیچ کار و زحمتی ماهی دوتمن حقوقشه اونور پسره ۱۷ساله میگه عاشق ی پسر ۱۵ساله شدم🤤🤤🤤😲😲😐😠😡😬😩 من اسمم ارکیده نیس فقد عاشق اسم ارکیده ام..
diaanagolii مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 84 دست رو دلمون نزار که خونه ، منم شبا بیدار ،روزا خواب چه با کلاسیم زندگی لاکچریه اروپایی😎😎
0maman_topoli0 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 2555 تو رو حت😂😂😂 بذار توحال خودم باشممممم نمیخوام پاشممم نمیخوام پاشممم😂😂😂☹ مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
0maman_topoli0 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 2555 وای بخدا ادم افسرده میشه خدایی خیلی بیهدفیم من دوس دارم ۱۲ ک میشه بحابم خیلی کلافه میشم اره شاید اینجوری بگم ولی واقعا خیلی اذیت میشم تازه باردارم هستم ☹احساس میکنم بدنم استراحت کافی خودشو نداره مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
diaanagolii مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 84 از گرما بیدار شدم اومدم جلو کولر بخوابم با پسرم تنهاییم و باردارم ترسم گرف دیگم خوابم نمیاد اوا چه ترسی خاهر بگیر بخواااااب از هیچی ام نترس من پیشتم😄😄😄
naنsسtaتraرnن عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2176 مگه شوهرت پیشت نیس؟... با خیال راحت بخواب چرا پیشمه داره خر وپف میکنه😁 پسرم مامان نسترن و بابا شهاب با کلی ذوق منتظرتن💑💑