2777
2789

برید به تاپیکم نیاز به تجربیاتتون دارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2989249/مامانایی-نی-نی-هاشون-بیمارستان-شهید-رجایی-تهران-بستری-بود-لطفا-بیایید-سوال-دارم 

جانم فدای ایران

براش صلوات میفرستم عزیزم انشالله خوب خوب بشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر زاده ی جاری منم مشکل قلبی داشت ولی عملش نکردن الان کلاس ششمه ولی خیلی لاغر و ضعیفه

مشکلش چی  بود چرا عملش نکردند

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مشکلش چی  بود چرا عملش نکردند

نمی دونم مشکلش چیه دقیقا ولی باید حتما تو بجگی عمل میشد ولی اینا از ترس عملش نکردن

بهشون گفته بودن ۵۰ ۵۰ست

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹
نمی دونم مشکلش چیه دقیقا ولی باید حتما تو بجگی عمل میشد ولی اینا از ترس عملش نکردن بهشون گفته بودن ...

امروز بچه دوستمو عملش کردن،دکترش گفته بود ۵۰ ۵۰ست،۱۲ ساعت طول کشید دعا کنید بخیر بگذره مادرش داره آب میشه

امروز بچه دوستمو عملش کردن،دکترش گفته بود ۵۰ ۵۰ست،۱۲ ساعت طول کشید دعا کنید بخیر بگذره مادرش د ...

انشالله به لطف ضامن آهو خوب میشه و دل پدر و مادرش شاد میشه

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹
 امروز بچه دوستمو عملش کردن،دکترش گفته بود ۵۰ ۵۰ست،۱۲ ساعت طول کشید دعا کنید بخیر بگذره مادرش د ...

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم