2777
2789
عنوان

بچه خواهرم میخواد قلبشو عمل کنه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 33 پست
نمی دونم مشکلش چیه دقیقا ولی باید حتما تو بجگی عمل میشد ولی اینا از ترس عملش نکردن بهشون گفته بودن ...

خدای نکرده اگه چیزیش بشه چی   الان میبرن دکتر

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خدای نکرده اگه چیزیش بشه چی   الان میبرن دکتر

تازگیا برده بودن دکترش بس که عصبانی شده بود پروندشو پرت کرده بود.

گفته بود شما اون ۵۰ درصد شانس زندگیم از این بچه گرفتین😔

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازگیا برده بودن دکترش بس که عصبانی شده بود پروندشو پرت کرده بود. گفته بود شما اون ۵۰ درصد شانس زند ...

وای گناهدداره اهل کجان 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
وای گناهدداره اهل کجان 

گناه که خیلی داره ..اینا میترسیدن حین عمل بمیره

ولی به این نمیگن دلسوزی، میگن حماقت!!!

غرب کشوریم

گناه که خیلی داره ..اینا میترسیدن حین عمل بمیره ولی به این نمیگن دلسوزی، میگن حماقت!!! غرب کشوریم

اگه نزدیک خوزستانید بگو حتما برن اهواز پیش دکتر شیخی کارش عالیه جواب قطعی هم میده  

اگه نزدیک خوزستانید بگو حتما برن اهواز پیش دکتر شیخی کارش عالیه جواب قطعی هم میده  

عزیزم اینا تهران می بردن دکترشم خیلی خوبه...ولی چشم میگم حتما

عزیزم اینا تهران می بردن دکترشم خیلی خوبه...ولی چشم میگم حتما

سرچ کنید اسمشو   بی بلا عزیزم   

چرا آخه؟

بالا گفتم عزیزم...دکترش از اینکه عملش نکرده بودن عصبی شده بود گفته بود شما شانس زندگی رو از این بچه گرفتین

نمی دونم مشکلش چیه دقیقا ولی باید حتما تو بجگی عمل میشد ولی اینا از ترس عملش نکردن بهشون گفته بودن ...

چقد بد ،، اینا رو میشنوی حال دلت میریزه بهم

جانم فدای ایران