2777
2789
عنوان

ایرانگرداش تشریف بیارن 😍😍

79 بازدید | 14 پست

دوستان یه سفر در پیش داریم 

از مشهد به سرعین این وسط هم سبزوار شاهرود سمنان تهران قزوین زنجان و اردیبل

هر چی جای دیدنی و خوب میشناسین طبیعی تاریخی مذهبی خلاصه همه جوره معرفی بفرمایید 😊

پیشاپیش ممنون از همگی 😚

مشهد حرم امام رصا هست

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیروز جواهر ده رامسر رو رفتم عالی بود هنوزم سفرم ادامه داره😊

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

تهران..ایران مال و پارک رویا و پارک ژوراستیک  و باع وحش اش رو دوست دارم.

تبریز کلی موزه داره و ایل گلی ..همون موزه هاش چند روز زمان میبره.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

قزوین دریاچه اوان 

سرای سعدالسلطنه 

خیابان سپه(اولین خیابان ایران)

چهل ستون

یه سرای خانوادگی هم داره خیلی قشنگه به اسم ملا خلیلا .روبه رو ایستگاه راه اهن 

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  
ایران مال چجوریه چی داره؟

خوب برای عکس گرفتن قشنگه..

حالت خیابانهای خارجی درست کردن و کتابخونه بزرگ و کافیشاپ سنتی باحالی داره..هایپر خیلی بزرگی هم داره

من خودمم مشهدی ام..سفر رفته بودم.