2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 7289 بازدید | 132 پست
بک دنیا ممنون از لطفت عزیزم ..ان شاالله به سلامتی نی نی نازت به دنیا بیاد .حتما خبرت مبکنم گلم

حتما بهم خبر بده خیلی برام مهمه که خوشحال بشید شما ولی بگم خودتو اماده کن برای بارداری چون نی نی داشتن سهته من که همش مریضم 

دیشب سرم سنگین شده بود رفتم دکتر هیچ کس نتونست فشارمو بگیره حتی دکتر چنان ترسی در من ایجاد کردن که مریضیم خوب شد تپش قلب با استرس گرفتم فکر کردم بلایی سر دوتاییمون اومده اخرش فرستادن پیش ماما گفت بهم هیچیم نیست ولی دکتر اورژانس برام ازمایش کبد نوشت انجام دادم مشکلی نداشت ولی خیلی ترسیدم 😢😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب سرم سنگین شده بود رفتم دکتر هیچ کس نتونست فشارمو بگیره حتی دکتر چنان ترسی در من ایجاد کردن که م ...

الهی عزیزم..آره میدونم بارداری خیلی سخته ولی عوضش خیلی شیرینیه که همه ی سختی هارو با جون و دل بپذیری به خاطر نی نی .از خدا میخوام از همه ی بلاهادور باشی و به سلامتی فارغ بشی

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین
ممنون عزیزم انشاالله خدا هرچی میخای بهت بده انشاالله خوش خبر باشی 

فدای دل مهربونت عزیزم همچنین شما هم به خواسته های دلت برسی

سلام خوبید چه خبرا 

سلام ممنون عزیزم شما خوبی؟دکتر رفتم برای شوهرم آزمایش نوشت سینه های منو هم معاینه کرد گفت یه کم ترشح داره باید قرص بخورم.

سلام ممنون عزیزم شما خوبی؟دکتر رفتم برای شوهرم آزمایش نوشت سینه های منو هم معاینه کرد گفت یه کم ترشح ...

سلام خوبی ایشالا خیر باشه دکتر چی گفت گفت میشه ایشالا خیر باشه خوش خبر باشی ایشالا

سلام خوبی ایشالا خیر باشه دکتر چی گفت گفت میشه ایشالا خیر باشه خوش خبر باشی ایشالا

فدات عزیزم.دکترم گفت اون داروهایی که شوهرم استفاده کرده برای کم تحرکی الان باید آزمایش بده تا ببینیم که تاثیر داشته یانه..گلم موقع دعاکردنات منو هم یاد کنی

فدات عزیزم.دکترم گفت اون داروهایی که شوهرم استفاده کرده برای کم تحرکی الان باید آزمایش بده تا ببینیم ...

ایشالا خیر باشه خبر خوبی بدی خدا کمکتون کنه به حق علی یادشما میوفتم دعاتون میکنم ایشالا که خوش خبر باشی به حق علی

ایشالا خیر باشه خبر خوبی بدی خدا کمکتون کنه به حق علی یادشما میوفتم دعاتون میکنم ایشالا که خوش خبر ب ...

از خدا برات بهترینهارو میخوام که اینقدر دل مهربونی داری😘😘😘😘💖❤💕💔💙