سلام دوستان من امروز نه روز از موعدم میگذره دیشب بی بی چک زدم مثبت شد زیر یه دیقه بعدش رفتم آزمایش دادم الان رفتم دنبال آزمایشم منفی بود باز دوباره هم خونه اومدم بی بی زدم فورا مثبت شد نمیدونم چرا اینطوریه کسی از شما بوده مثل من؟؟سه ساله منتظرم خواهش میکنم برام دعا کنین😭😭
دوست عزیز بچه دار شدن قشنگه ولی خاملگی برام خیلی سخته تازه امروز حالم خوب شده بود که الان سرگی ...
همه ی این سختی هارو با جون و دل قبول میکنم فقط حامله بشم شما که حامله ای دعات قبول میشه واسه ماهم دعا کن گلم...ان شاالله اکوی قلب نی نی شما هم خوب باشه وبه سلامتی دنیا بیاد😘😘😘
همه ی این سختی هارو با جون و دل قبول میکنم فقط حامله بشم شما که حامله ای دعات قبول میشه واسه ماهم دع ...
برای قلب خودم اکو میخام برم خوارو قسم میدم به خق خودش خدارو قسم میدم به اسم الله به جلال و جبروتش که خدا بهت یه نی نی بده خدادو قسم میدم به حق علی که همین روزا بهمون خبر بدی نی نی دار شدی به حق علی
ان شاالله عزیزم..مرسی از دعای قشنگی که در حقم کردی..هر موقع ناراحتی و سختی بارداری داشتی منو هم دعا ...
زنده باشی از انرژی مثبت استفاده کن تصور کن که بارداری به باردارز فکر کن بگو با خودت اگه من باردار بشم چی میشد اگر من شکمم بزرگ بشه چه شکلی میشم اصلا به چیزای منفی فکر نکن اصلا وقتی که تموم شد خدادوشکر کن دیگه به نتیجش فکر نکن که میشه یا نه اصلا ولش کن بیخیال شو بعدش انرژی مثبت میشه نی نی جذب میکنی ایستلا که مامان بشی به حق علی
سلام ممنون عزیزم شماخوبی؟فدات شم گلم که فکرمی ...ان شاالله فردا اگه بشه میرم دکتر مشورت کنم باهاش بر ...
امیدوارم که خوشحال برگردید منم برای شما دعا میکنم به حق علی خدا کمکتون کنه نه عزیزم من بچه ندارم ولی باردارم فردا میرم تو هفته 16 ایشالا فردا خبر خوش بدید بهمون به حق علی