2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 7289 بازدید | 132 پست
 دوست عزیز بچه دار شدن قشنگه ولی خاملگی برام خیلی سخته تازه امروز حالم خوب شده بود که الان سرگی ...

همه ی این سختی هارو با جون و دل قبول میکنم فقط حامله بشم شما که حامله ای دعات قبول میشه واسه ماهم دعا کن گلم...ان شاالله اکوی قلب نی نی شما هم خوب باشه وبه سلامتی دنیا بیاد😘😘😘

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغل شوهرت چیه میگن اگه جای گرم باشه اینجور میشه مث شوهرمن

شوهرم تو کار خرید و فروش ماشین هست ولی نمیدونم از گرما اینطوریه یا نه

همه ی این سختی هارو با جون و دل قبول میکنم فقط حامله بشم شما که حامله ای دعات قبول میشه واسه ماهم دع ...

برای قلب خودم اکو میخام برم خوارو قسم میدم به خق خودش خدارو قسم میدم به اسم الله به جلال و جبروتش که خدا بهت یه نی نی بده خدادو قسم میدم به حق علی که همین روزا بهمون خبر بدی نی نی دار شدی به حق علی 

برای قلب خودم اکو میخام برم خوارو قسم میدم به خق خودش خدارو قسم میدم به اسم الله به جلال و جبروتش که ...

ان شاالله عزیزم..مرسی از دعای قشنگی که در حقم کردی..هر موقع ناراحتی و سختی بارداری داشتی منو هم دعا کن که از این احساس ناب مادری بی نصیب نشم💖💕❤

ان شاالله عزیزم..مرسی از دعای قشنگی که در حقم کردی..هر موقع ناراحتی و سختی بارداری داشتی منو هم دعا ...

زنده باشی از انرژی مثبت استفاده کن تصور کن که بارداری به باردارز فکر کن بگو با خودت اگه من باردار بشم چی میشد اگر من شکمم بزرگ بشه چه شکلی میشم اصلا به چیزای منفی فکر نکن اصلا وقتی که تموم شد خدادوشکر کن دیگه به نتیجش فکر نکن که میشه یا نه اصلا ولش کن بیخیال شو بعدش انرژی مثبت میشه نی نی جذب میکنی ایستلا که مامان بشی به حق علی 

زنده باشی از انرژی مثبت استفاده کن تصور کن که بارداری به باردارز فکر کن بگو با خودت اگه من باردار بش ...

حتما همین کارو میکنم عزیزم ..ممنون از وقتی که گذاشتی و برام این قدر زیبا تایپ کردی

سلام ممنون عزیزم شماخوبی؟فدات شم گلم که فکرمی ...ان شاالله فردا اگه بشه میرم دکتر مشورت کنم باهاش بر ...

امیدوارم که خوشحال برگردید منم برای شما دعا میکنم به حق علی خدا کمکتون کنه نه عزیزم من بچه ندارم ولی باردارم فردا میرم تو هفته 16 ایشالا فردا خبر خوش بدید بهمون به حق علی

امیدوارم که خوشحال برگردید منم برای شما دعا میکنم به حق علی خدا کمکتون کنه نه عزیزم من بچه ندارم ولی ...

بک دنیا ممنون از لطفت عزیزم ..ان شاالله به سلامتی نی نی نازت به دنیا بیاد .حتما خبرت مبکنم گلم