2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 7289 بازدید | 132 پست
سلام خوبید چه خبرا نیستید 😍😍😍😍

سلام عزیزم خوبی شما؟من دیروز عکس رنگی داشتم الان منتظرم پریود بشم که ان شاالله برم برای ای یو ای

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی شما؟من دیروز عکس رنگی داشتم الان منتظرم پریود بشم که ان شاالله برم برای ای یو ای

سلام خوبی خانم ممنون من همچنان مریضم حالم بهتر شده ولی درگیرم خیلی منتظرت بودم خبر خوش بشنوم انشاالله به جق علی بشه برات نی نی تپل خوشگل دنیا بیاری خیر باشه برات به حق علی 😍😍😍😍

امیدوارم با خبر خوش پیام بدی 😍😍😍😍

نه عزیزم قراربود آی یو آی کنم ولی شوهرم سنو داد واریکوسل داره باید عمل کنه الان منتظریم سه ماه دیگه دکتر نوبت عمل داد

سلام دوستای گلم من ماه پیش ای یو ای انجام دادم منفی شد و پریود شدم الان دوباره فردا موعد پریودمه خدا کنه دیگه پریود نشم

اخه عزیزم ان شاءالله این دفعه  من زاهدان هستم حتما برو دکتر بررسی کن حتما کیست داری مریم حری ...

عزیزم در خواست دوستیمو قبول کن لطفا یا شماره بده باهات در ارتباط باشم باردارم پیش قصری میرم

لطفا برای سلامتی نی نی تو راهیم صلوات بفرستین خواهش میکنم
ایشالا خیر باشه خبر خوبی بدی خدا کمکتون کنه به حق علی یادشما میوفتم دعاتون میکنم ایشالا که خوش خبر ب ...

عزیزم زاهدانی؟ دکتر قصری رو میشناسی؟ من باردارم نیاز کمک دارم

لطفا برای سلامتی نی نی تو راهیم صلوات بفرستین خواهش میکنم
انشاالله خیر باشه امیدوارم هرچه زودتر به ارزوتون برسید به حق علی

سلام عزیزم نمیدونم این پیام رو میبینی بعد از این همه وقت یا نه میخواستم بگم من حامله شدم و پسرم الان ۵ماهه هست

سلام عزیزم نمیدونم این پیام رو میبینی بعد از این همه وقت یا نه میخواستم بگم من حامله شدم و پسرم الان ...

خداروشکر عزیزم که باردار شدی چیکار کردی باردار شدی کدوم دکتر رفتی و چیا استفاده کردی میشه بهم بگی

خداروشکر عزیزم که باردار شدی چیکار کردی باردار شدی کدوم دکتر رفتی و چیا استفاده کردی میشه بهم بگی

فدات گلم پیش دکتر مرضیه قاسمی رفتم به لطف خدا حامله شدم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792