2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 7288 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهناز رجبی.هاله قصری.کلینیک مادر.سعیده ارین.سیمین شریعتی شریفی.اینا هم خوبن

کلینیک مادر کجایه؟من پیش دکترسخاور میرم ولی دیروز رفتم مطبش بسته بود..پیش نجاری رفتم یه مدت پیش حری هم رفتم ولی خیلی دیر نوبت میده دیگه قیدشو زدم

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین
نرو ابجی آیوآی دعا کن الله میده کلینیک مادر بین خرمشهر ۱و۳ من الان دارم سوره نوح رو میخونم میخوام ۵ ...

مشکلت چیه شما؟؟به خدا خیلی امیدواربودم این ماه وقتی بی بی چکم دو خط نشون داد از خوشحالی نمیدونستم چکارکنم ولی با جواب آزمایش منفی خیلی حالم گرفته شد شوهر من فکرمیکرد حاملم خیلی هوا مو داشت بیشتر دلم واسه اون میسوزه

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین
مائده جان شماپیش کدوم دکتر میری مشکلت چیه؟

منم مشکل زیادی ندارم ولی حامله نمیشم چون الله نمیخواد و قسمت نمیشه داره ۴سال میشه یکم تخمدانام تنبلن 

پیش مهرناز سارونه رفتم پیش کلینیک مادرم رفتم سعید ارین هم رفتم 

الان هفت ماهه که نرفتم بعد از سقط هفت ماه پیش سقط کردم بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین وی بار حامله شدم اونم سقطشد دیگه نشدم

مشکلت چیه شما؟؟به خدا خیلی امیدواربودم این ماه وقتی بی بی چکم دو خط نشون داد از خوشحالی نمیدونستم چک ...

عزیزم امیدت رو از دست نده پاک کردی شروع کن به دعا کردن وسوره یاسین بخون تا چهل شب ونیت کن که بخاطر چی میخونی.

سوره نوح رو هم با چن نفر کمک بخواه برات بخونن ۵۰۰بار ودعاکن من شروع کردم دارم میخونم الان ۲۵بار خودم خوندم و۳۵تا دوستام برام خوندن

نماز تهجد هم بخون ساعتهای ۲شب بلند شو و چهار رکعت نماز تهجد بخون واز الله بخوا ه بهت ی بچه سالم صالح بده.تو نماز تهجد هر دعای کنی قبول میشه فقط از ته دل وهمرا گریه گریه کن واز الله بخوا الله میده فقطباید از ته دل بخواهید 

خب الان داروهای مصرفی خودتو مثل 

رازیانه بگیر بجوشون تو مریضی بعد از اینکه جوشوندی ی تکه نبات یا اگه داشتین عسل قاطی کن بخور تا سه صبح ی لیوان خودت بخور یکی بده به شوهرت بخوره قبل از اینکه صبحانه بخوری بعد نیم ساعت بعد صبحانه بخورین

بعد از اینکه پاک کردی 

عرق رازیانه 

عرق بومادران

بگیر ی استکان صبح از عرق رازیانه بخور

ی استکان بعد از ظهر عرق بومادران بخور 

واقعا کیست از بین میره تا ده پانزده روز.

ابجی اینقد اذیت شدم تایپ کردم پس حتما اینارو بگیری وبخوری من به دلم افتاده باردار میشی ان شاءالله 

وهمرا با دعا وسوره هایی که گفتم