2789
عنوان

شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 63 پست
اخه چیکارکنیم مازناپس بایددق کنیم ازدستشون؟

میدونم سخته ولی نباید حساسیت به خرج بدی، چون هر چقدر حساس باشی روی این قضیه شوهر بدتر میکنه

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

البته بعداز ازدواج  چون بعد ازدواج مادرشوهرا حسودی میکنن به عروس  پسرشون رو تازه تازه تح ...

اره بابا دقیقا، قبل از ازدواج انگار نه انگار مادری دارن، همین که ازدواج میکنن مادرشون واسشون عزیز میشن

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
اره بابا دقیقا، قبل از ازدواج انگار نه انگار مادری دارن، همین که ازدواج میکنن مادرشون واسشون عزیز می ...

اره میبینی تو روخدا😤😤😤

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

اوووووف😩خدایا مارو ازدست مادرشوهر فضول نجات بده!!!شمانباید همون لحظه زنگ میزدی.صبر میکردی شب که اومد تو آرامش باهاش حرف میزدی که جزئیات زندگیمونو توضیح نده.مسائل جزئی مثل کی میری کی میای مهم نیست ولی زندگی شخصی رو گزارش نده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
البته بعداز ازدواج  چون بعد ازدواج مادرشوهرا حسودی میکنن به عروس  پسرشون رو تازه تازه تح ...

واقعا

مادرشوهر من یه فیلم دارند از بچه گی های بچه هاشون

شوهرم میره بغلش اون شوهرم و هول میده

شوهرمم ۶ سالش اینا میشه به زور

سرخ میشه با لبخند

بعد از وقتی ک نامزد شدیم

گیر شوهرم بود ینی گیرااا

منم اینطورم ولی بیخیال شدم بذار اینقد فضولی کنه تا بمیره نمیدونم چ سودی داره براش که من شام و ناهار ...

شوهرمن میره سوپرمارکت یه ماست بگیره میگه ناهارچی دارین؟؟اخه ب اون چ شایدمن توخونم هیچی ندارم واس خوردن واس چی میپرسه

خب چیکارکنم شماک سیاست داری بگومن چجوری رفتارکنم

من الان پنج ساله ازدواج کردم خودمم خیلی سیاست ندارم ولی یه چیزی ک ب عینه دیدم اینه ک اصلا بدگویی خونوادشو نمیکنم حتی اگه بدی کنن خودم میشورم میزارمشون رو بند و ب شوهرم اصلا نمیگم چیکار کردن اگه هم اونا ب شوهرم گفتن ک نمیگن میزنم ب سلطیه بازی ک شما میخواین زندگیمو خراب کنین دروغ میگین از راست بهتر😂😂😂

شوهرمن میره سوپرمارکت یه ماست بگیره میگه ناهارچی دارین؟؟اخه ب اون چ شایدمن توخونم هیچی ندارم واس خور ...

اووو

منو میدید ازم میپرسید چی پختی

یا بوش میرف

میومد میگف قرمه سبزی پختی

میومد در غذامو باز میکرد نگاه میکرد

اوقم میگیره