2789
عنوان

شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 63 پست
بیچاره مازنا شوهرامون جیکوپوک زندگیمونو ب اینواون میگن

شوهرمن نمیگه مادرشوهرم هی سوال پیچ میکنه شوهرم میپیچونه.مادرشوهرم میگه ری........دم تو مغزت.آدم نیستی که.هرچی میپرسم من و من میکنه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهرمن میره سوپرمارکت یه ماست بگیره میگه ناهارچی دارین؟؟اخه ب اون چ شایدمن توخونم هیچی ندارم واس خور ...

گفتم که بیخیال زنوگیتو کن بالاخره ی وز خودشم خسته میشه.مادرشوهر من اگه جوابشو نده میشینه گریه کردن و فیلم بازی کردن شوهرمم دوس نداره ج بده ولی مجبوره

من الان پنج ساله ازدواج کردم خودمم خیلی سیاست ندارم ولی یه چیزی ک ب عینه دیدم اینه ک اصلا بدگویی خون ...

افرین زن با سیاست

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
بچه ها ما خودمونم مادر شوهرای آینده ایما سخت نگیریم

لعنت بر من اگه باپسرم تو یک ساختمون زندگی کنم.ظلم هایی که تحمل کردم نمیخوام یه بدبخت دیگه بکشه از دست من😔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اووو منو میدید ازم میپرسید چی پختی یا بوش میرف میومد میگف قرمه سبزی پختی میومد در غذامو باز میکر ...

خواهرشوهرم درنزده میادتو..ماتازه۲ساله عروسی کردیم اخه اینجوری واردخونه تازه عروس دومادمیشن

آفرین درست گفتی  منم تازه تازه دارم صبر کردن و دندون رو جیگر گذشتن و یاد میگیرم

اره با لجبازی و عجول بودن فقط رابطه بین خودمون و همسر خراب میشه

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

یادمه اونوقت ک تازه عروسی کرده بودم دقیقا دویال اول ک بچه نداشتم انقد مامانش رو مخم بود با بی تفاوتیاش با گوزمحلیاش بهم بی احترامی میکرد وای وقتی میرفتم خونشون یکم گندم میپخت میگفت اسمش درشته یا دوسه تا تیکه مرغ میریخت تو دریایی از اب وااااااای نگم براتون هرچقدر بگم کم گفتم

بعد من همش گیر میدادم ب شوهره همش جنگ همش دعوا وای این دوسال ما همش دعوا میکردیم همشم سر اونا بود اگه ن خودمون مشکلی با هم نداشتیم

آفرین بهت کاش هممون بتونیم نسل بعد از دست مادر شوهر عذاب نکشن فکر میکنید میشه؟

باور کن میشه

چرا نشه

بعضی ها واقعا ذات خوبی دارند

ولی بعضی ها نه بدجنسن یا سنگدل یا عقلشون قد نمیده

خلاصه این جنگ و دعواها باعث شده بود ک شوهرم از من سرد بشه خیلی دلش میخواست بیشتر وقتشو باخونوادش بگذرونه خیلی اونا رو ب من ترجیح میداد خیلی پنهان کاری میکرد اگه حرفی میزدن ب من نمیگفت اگه یه چیز میگفتم طرف اونا رو میگرفت دیگه گذشت و من بچه دار شدم

عزیزم پسرای ایرانی وصلن به ننه هاشون

من وقتی شوهرم میگه فیش تلفن زیاد اومده میگم منم اگه مثل تو لای میمی های مادرم بودم دیگه لازم نبود از تلفن استفاده کنم. 😁😁😁میگه من لای میمی مادرم هستم!؟😟میگم نیستی؟۳۵ سالته هنوزم نمیتونی ازش دل بکنی😒