2777
2789
عنوان

مشکل نظافت

521 بازدید | 35 پست

سلام خانما.من درحالت کلی هرروز حموم میرم.گاهی روزی دویاسه بار میرم ودییییییر ترین حمامم یک روز درمیونه که خیلی کم پیش میاد.هربار هم خب لباسام روکامل عوض میکنم واون قدیمیارومیشورم.اینم بگم که با هرچی بشورم لبایارو نهایتا هم با نرم کننده خوشبو میشورمشون.اما مشکلم اینه که وقتی لباسامو میزارم تو کمد بعد چندروز ک میخوام یکیشونو بردارم لباسم یاهییییچ بویی نداره ویا بوی بدی دارن.طوریکه خودم شک میکنم این لباس روشستم یا نه.ولی بعضیها لباسو از تو کمد درمیارن خوشبوووووو.چطور میتونم لباسامو تو کمد هوشبو نگه دارم؟نمیتونم هم زیاد ازعطر استفاده کنم.دراین حد ک وقتی میدم بیرون ی عطری میزنم همین.

اما مثلا یکی میاد بهت میگه ی شال بده.استرس اینو دارم که خدا الان شال رو درنیارم نکنه بدبو باشه؟

صابون رنده کن

بریز تو کیسه پارچه ای کوچولو

بذار تو کشوی لباسا

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار کنم لباسام که داخل کمدن خوشبو باشن؟؟

عزیزم من از نرم کننده لباس سافتلن استفاده میکنم خیلی عالیه بوش و تا چند بار بعد از استفاده بوش می مونه 

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤

یا یکی از عطر هات که تموم شده رو بصورت در باز بذار تو کمدت ک خوشبو بشه

یا صابون رنده کن بذار تو پلاستیک بذار تو کمدت

یا تاید پرسیل بذار تو کمدت بوی تمیزی میگیره

یا یه قند رو وانیل بزن بذار تو کمدت بوی خوب میگیره

لیست اموال من:😍دخترم❤