2777
2789
عنوان

مشکل نظافت

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 35 پست
فکرکنم وسواس داری

نه اصلا.ندارم.باز اگه داشتم حداقل همیشه خوشبو بودم.جاریم وسواس داره.واااای مثلا میاد یه قوطی کرم مرطوب رودستش خالی میکنه بعد میگه بیاید دستانو بوکتید هنوز بوی بد میده.من تعجب میکنم.از سه کیلومتری بوی عطرش میاد.لباساش همیشه خوشبو ولی اون وسواس گونس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واینکه خودمم باوجود ابنکه خیلی حموم میرم خیلی زیاد عرق میکنم وببخشید عرقم خیلی زود بوی بد میده.واقعا ...

زیر بغل و کشاله ران رو پودر بچه و یا روغن بدن کودکان بزن 

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤

عزیزم اگه لباس رو بعد خشک شدن سریع ازماشین دربیاری بو نمیگیره دلیلش اینه که یه دیقه هم نمونه تولباس شویی بعد اینکه مشکین شور خوش بو بگیر مارک اکتیو خیلی خوبه بعد شستن انگا ادکلن زدی بهشون

نه اصلا.ندارم.باز اگه داشتم حداقل همیشه خوشبو بودم.جاریم وسواس داره.واااای مثلا میاد یه قوطی کرم مرط ...

ازدیگران مثل مادر خواهریاهمسرسوال کنید ببینید اون بوی بد رواونهاهم متوجه میشن یانه؟

عزیزم من از نرم کننده لباس سافتلن استفاده میکنم خیلی عالیه بوش و تا چند بار بعد از استفاده بوش می مو ...

خب منم از همین نرم کننده استفاده میکنم.لباسا رو ک میچینم تو کمد خوشبوان ولی بهد چن روز نه دیگه.حتی اسپری هوا میزنم رودیواره های کمد بازم ب دردنمیخوره

یه سوال تو که هرروز میری حموم اونم دو سه بار هربارم لباساتو میشوری! رنگ و رو مونده واسه لباسات همش ...

خب چکار کنم به خاطر بو....اینجاخیلی گرمه.خونمون هم بزرگه.مجبورم 

ببخشيد وسواس نداري ؟ يا اينكه واقعا ب خاطر عرق زياد حموم ميري؟

نه عزیزم وسواس میس.زیاد عرق میکنم.هم محیطمون خیلی گرمه.هم خودم تپلم...وهم خودم وهم شوهرم ب شدت حساس.

خب چکار کنم به خاطر بو....اینجاخیلی گرمه.خونمون هم بزرگه.مجبورم 

بوی عرقت درمانش خاک مرداب سنگ ده ساله دارم میزنم راحت شدم سه چهار روزم حمام نرم بو نمیدم بعد هر حمام خشک که کردی بزن زی ر بغلت تا حمام دیگه

و دیگر هیچ...