2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😭😭😭😭😭😭

477 بازدید | 38 پست

هیچم بدبخت نشدم سومین تاپیک تو ده دیقس عههه،،حتما باید اینجوربیاین؟؟یا بعضیا قطره چکونی میگن داستانای دروغو خوشتونه؟؟؟

منـمادرم چهارسال پیش همه مدارک آرایشگری تخصصی ایناشو گرفته فقط میمونه شنیون و کنی میکاپ بروز بشهمن خودم علاقه به میکاپ شیون دارم مغازه هم داریم قمی بیاد ادرسشو بگم ببینین کارمیکته عایاو اینکه هزینه آموزشاش چجوره ینی؟؟؟یه مدت ارایشگاه زدیم مامانم کمی بی رمقه شنیون اینا قبول نمکرد زیاد ولش کنی رنگو اصلاح فقطکه تو شیش ماه فقط مشتری ثابت اصلاح اینا برامون اومد،البته جاییه که دید نداره زیاد و تبلیغم میخاست که مانداشتیم،تو وضع الانو اینکه خودم بیکارم و منتظر اومدن جواب کنکور که عایا کدوم رشته مزخرف قبول شم چه کارکنیم

دکورمونم داریم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

😐 

در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ،  زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمه نه

متنفـرم از آدم های که همیشه در حال نظـر دادن هستـن حتی بدون اینکه نظـرشون رو پرسیده باشـی تو تمـام مسائل شخصـی آدم سـرک میکشـن و تـِز میدن هر کـس سلیقـه خاص خـودش رو داره اگه از نظر شمـا زشتـه سلیقه و نظرتون رو برای خودتون نگهدارین متنفـرم از آدم های که از خصـوصی ترین مسائل زندگی آدم سوال میپرسـن متنفـرم از آدم های بدذات که اگه به نفعشون باشـی بهت خوبـی میکنن و اگه براشون نفع نداشته باشـی بدترین بدی هارو در حقت میکنن و اگه باهاشون مثل خودشون رفتار کنی تازه ناراحت هم میشن ولی من این رو تو زندگیم یاد گرفتم با هرکس اندازه لیاقتش رفتار میکنم من کینه ای نیستـم اما آلزایمر هم ندارم حتی کوچیکترین حـرف ها توی ذهنم مونده اگه لطفی در حق این مدل آدم ها بکنم معنیش این نیست بخشیدم یا فراموش کـردم از ته قلبم از وجودشون متنفـرم فقط شاید اون لحظه مجبور بودم لطفی کنم خیلی وقتا در جواب این همه فضولی و سوال فقط لبخند میزنم و تو ذهنم فکر میکنم آیا این چیزها به تو ربطی داره ...
😐😐😐😐😐😐😒برات نگرانم

میرماااا عه 

بخدا هیشکی نیومد عجب خوواحبههه

یه روزم من مس مس نکدرم شماهانیاین

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
لابد قمى نيستن لابد قمى هستنو اطلاع ندارن ديگه سه تا تاپيك زدن نداره 

قم ولش کن ینی هیشکی نمیدونه آرایشگاه بااین چیزای که گفتم بصرفه یانه

بگو ارایشگاهتون کجاست

قمی؟

مغازه خونمون هس وسطای شاهد غربی  

خوش ب سعادتتون..من ارزوم بود یه سرمایه داشتم تا سالن میزدم‌..دیگه فک کردن میخاد؟خودت برو مدرک مکاپ و شینیون بگیر و با مامانت دوتایی سالن رو اداره کنید...یکم زمان میبره اما اگر بگیره نونتون تو روغنه...کاری با تو دید نبودنش نداشته باش.اگر کارتون خوب باشه کلی مشتری پیدا میکنید

کارتون ادامه بدین پول تو آرایشگریه

بستیم فقط ۶ماه کارکردیم بعد بستیم تاخالا سه چهارساله،

بازبریم تمیز کنیم بازکنیم چجوزه