2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 38 پست
خوش ب سعادتتون..من ارزوم بود یه سرمایه داشتم تا سالن میزدم‌..دیگه فک کردن میخاد؟خودت برو مدرک مکاپ و ...

میگم هزینه اموزشا جوره

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله قم  ولی اینجا که گفتی نمی دونم کجاست

بزن گوگل 

خودت کجای؟؟؟ببین من میدون توحیدم مادربزرگم اونجاست پایینش مغازش خالیه نه اجاره نیره میگم حالاافتاده اجارمـنمیدیم که

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
بستیم فقط ۶ماه کارکردیم بعد بستیم تاخالا سه چهارساله، بازبریم تمیز کنیم بازکنیم چجوزه

اره بابا برید باز کنید یه کانال و یه پیج هم داشته باشین بعد یه مدت کارتون خوب باشه مثل توپ تو قم میترکه

خانمهای اونجا اهل آرایش و اینا هستن؟

یادت بخیر عشقه من
خوش ب سعادتتون..من ارزوم بود یه سرمایه داشتم تا سالن میزدم‌..دیگه فک کردن میخاد؟خودت برو مدرک مکاپ و ...

پول ندارم جیگرم

مادکورداریم فقط تمام و لوازمای برقیشو تمام

برا پول اموزش شنیونم نندونم چقده جورکنم چجور فقط میخام هیالمو راخت کنین

اره بابا برید باز کنید یه کانال و یه پیج هم داشته باشین بعد یه مدت کارتون خوب باشه مثل توپ تو قم میت ...

قم؟؟اووففففف به چادری بودن کاری نداشه باش

گریم الان دو و نیمه...شینیون هم همین حدودا...اینا نرخ فنی حرفه ایه...میتونی از ادم بدی شاید مناسبتر ...

اره ارایشگره گف صفرتاصد دوتومن کارش عالیه 

خومن صفرو بلدم به قولی مقدماتی 

بزن گوگل  خودت کجای؟؟؟ببین من میدون توحیدم مادربزرگم اونجاست پایینش مغازش خالیه نه اجاره نیره ...

اهان 

فهمیدم کجایی

الان یامیرن ارایشگاه اشنا که کم میگره 

یا میرن جای شیک و با کلاس مثل ارایشگاه بیست 

برای ظهور امام زمان صلوات
قم؟؟اووففففف به چادری بودن کاری نداشه باش

پس حله 

پول رو از کسی قرض بگیر یا سرو به کار کنین تیکه تیکه پول جمع کنین برین برا مدرک 

خوبیش اینه مغازه از خودتونه این خیلی مهمه

یادت بخیر عشقه من
اهان  فهمیدم کجایی الان یامیرن ارایشگاه اشنا که کم میگره  یا میرن جای شیک و با کلاس مثل ...

همون میگم مردم گول شیکی و بالاشهرو میخورن میترسم مث اون موقه نیان

خو اون موقه تبلیغات نداشیم فقط میشسیم صب تاشب تایکی بیاد یهو یه ماه مشتری نمیشد

فقط خدود پنج تا ثابت اصلاح داشیم 

پس حله  پول رو از کسی قرض بگیر یا سرو به کار کنین تیکه تیکه پول جمع کنین برین برا مدرک  ...

مشکلم جاشه مثلا توخیابون شلوغی نیس😞😞

خب اگر کارش خوبه پس بسم الله...شروع کن....برا منم دعا کن

به امید هدا 

موفق باشی شمام التماس دعا

همون میگم مردم گول شیکی و بالاشهرو میخورن میترسم مث اون موقه نیان خو اون موقه تبلیغات نداشیم فقط می ...

ببین الان اگه یه تابلو بزنی کلی مالیات میگیرن ازت 

یا هزار مکافات

اگه از لحاظ مالی اوکی هستی تبلیغ کن 

ولی اگه میدونی خیلی فایده نداره زیاد هزینه نکن فقط مثلا کاغذ بنداز توی خونه ها

برای ظهور امام زمان صلوات