2777
2789
عنوان

بخارشو

47468 بازدید | 28 پست

سلام به کاربران محترم

کسايي که بخارشو دارن لطفا من راهنمايي کنن

يه دوستي توي ني ني سايت بهم لطف کردن وگفتن مواد شويندم بريزم روي فرش يا مبل بعد با پارچه حوله اي بخارشو بکشم روش تميز ميشه 

ميشه لطف کنين بگين از چه مواد شوينده اي استفاده مي کنين وچقدر ميريزين و چه مدت بايد مواد شوينده بمونه روي فرش بعد بابخارشو بکشم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
نحوه استفاده ازبخارشو
0
0%
مواد شوينده مناسب فرش و مبل براي بخارشو
1
100%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا مواد شوینده نریز واسه فرش هم خوب نیست چرک مرد میکنه فقط واسه سرامیک و پارکت من فقط گاهی فرش ...

عزیزم راضی هستید؟ فرشو تمیز میکنه بخار آب؟ پرده رو چی؟ 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
نه اصلا مواد شوینده نریز واسه فرش هم خوب نیست چرک مرد میکنه فقط واسه سرامیک و پارکت من فقط گاهی فرش ...

خوب اينايي که ميگن فرش و مبل بابخارشو تميز ميکنن پس چطوري تميز ميشه فرش بدون موادشوينده تميز ميشه؟

خوب اينايي که ميگن فرش و مبل بابخارشو تميز ميکنن پس چطوري تميز ميشه فرش بدون موادشوينده تميز ميشه؟

فکر کنم با شدت بخار داغ ضدعفونی میکنه 

عزیزم راضی هستید؟ فرشو تمیز میکنه بخار آب؟ پرده رو چی؟ 

نه اصلا مناسب پرده و فرش نیست بخار شو تمیز کننده که نیست شبیه اتو بخار عمل میکنه ضدعفونی کننده است فقط واسه سرامیک و پارکت هم خداییش خیلی براق میکنه اما رو پرده و فرش و مبل بزنی قشنگ چرک مرد میشن اخه داره بخار میزنه نمیشوره که بیشتر گرد و غبار به مبل و فرش و پرده نفوذ میکنه شما لباس چرک و اتو بخار میکنی تمیز میشه؟ 

نه اصلا مناسب پرده و فرش نیست بخار شو تمیز کننده که نیست شبیه اتو بخار عمل میکنه ضدعفونی کننده است ف ...

آهان... همیشه واسم سوال بود. بعضیا میگن خیلی خوبه راضی هستیم.. منم فکر کردم چطور میتونه بدون شوینده لکه رو ببره

نه اصلا نباید مواد شوینده بریزی داخلش فقط اب اونم تصفیه یا جوشیده به هیچ عنوان تمیز کننده نیست اونا میکشن روی مبل وقتی مبل بخار میخوره پارچه اش یکم مرتب میشه دیگه من فرشام طبیعیه الان ولی قبلا فرشم که تمیز بود روی اون بخار میزدم گاهی اگه تمیز بود اگه کثیف باشه که گند میزنه بدتر 

نه اصلا مناسب پرده و فرش نیست بخار شو تمیز کننده که نیست شبیه اتو بخار عمل میکنه ضدعفونی کننده است ف ...

ممنونم از راهنمایی تون جانم

آهان... همیشه واسم سوال بود. بعضیا میگن خیلی خوبه راضی هستیم.. منم فکر کردم چطور میتونه بدون شوینده ...

واسه مبل و فرش فقط شامپو فرش استفاده کن یا میتونی جوش شیرین بریزی روی فرش بمونه یکم بعد جارو برقی بکشی براق میشه اما اگه خیلی مبل هاتون کثیفه میان داخل منزل میشورن خیلی هم تمیز میشه من خوش خواب رو دادم شستن تمیز شد واسه پرده هم که بزارین تو لگن اب سرد یه قرص ظرفشویی هم بندازین داخلش خودش قشنگ تمیز میشه بعدم ابکشی کنید و نمدار نشب کنید میتونید واسه صاف شدن بیشتر بخار شو بزنید

نه اصلا نباید مواد شوینده بریزی داخلش فقط اب اونم تصفیه یا جوشیده به هیچ عنوان تمیز کننده نیست اونا ...

من شنيدم مواد شوينده رو بايد روفرش بريزي با بخارشو بکشي روش خداخيرتون بده بهم گفتين وگرنه ميخواستم برم رو فرشم يه کم شامپوفرش بريزم روش با بخارشوبکشم

ولی اگه تونستی بخر خوبه اما حواست باشه یه برند خوب بخری بوش هم اصلا بخار شو خوبی نیست اب میده خیلی&n ...

چه  مارکی خوبه؟