2777
2789
عنوان

بخارشو

| مشاهده متن کامل بحث + 47470 بازدید | 28 پست

مال من بايترون ولي خيلي دلم ميخواست با بخارشو فرش و مبل رو هم تميزکنم ولي متاسفانه ميگن براي فرش و مبل خوب نيست

تعجب مي کنم بعضيا ميگن ما فرش و مبل با بخارشو تميز ميکنيم پس اونا چطوري اين کار ميکنن؟

یکی از کاربردی‌ترین لوازمی که می‌توان در خانه داشت، بخار شو باشد. این دستگاه با ظاهر کوچکی که دارد، حجم بالایی از کارهای خانه را انجام می‌دهد. از شستن دیوارهای پذیرایی گرفته تا کاشی‌های آشپزخانه و سرویس بهداشتی. تمامی موارد به‌خوبی با این دستگاه تمیز خواهند شد.
عده زیادی هستند که یک دستگاه بخارشو در خانه دارند و فقط به تعداد انگشتان دست از آن استفاده کرده‌اند و معتقدند که بخارشو یک وسیله بلااستفاده در خانه است. شاید این افراد از کاربردهای بخارشو در منزل اطلاع کافی ندارند. در صورتی که اگر شناخت کافی از کاربرد آن داشتند، برای کوچک‌ترین موارد نظافت خانه از آن استفاده می‌کردند.
بخارشو چیه؟ و چجوری کار میکنه؟
بخارشو، دستگاهی است که با قابلیت ایجاد بخار و مکندگی، برای نظافت تمامی سطوح می‌توان از آن استفاده کرد. در این دستگاه، با ترکیب بخار، آب و مقداری مواد شوینده، قادر هستید تا دیوارها، کفپوش، مبل، موکت، اجاق‌ گاز، کاشی، سرامیک، سرویس بهداشتی و شیرآلات را برق بیاندازید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از کاربردی‌ترین لوازمی که می‌توان در خانه داشت، بخار شو باشد. این دستگاه با ظاهر کوچکی که دارد، ...

همه بخارشو ها مکنده نداره و مخزن مواد شوینده هم نداره اون بخارشویی که شما میگین جاروبرقی آب وخاک که هم قدرت مکش داره هم مخزن مواد شوینده

یکی از کاربردی‌ترین لوازمی که می‌توان در خانه داشت، بخار شو باشد. این دستگاه با ظاهر کوچکی که دارد، ...

سلام عزیزم خوبی من میخوام یه بخارشو بگیرم نمیدونم چه مارکی واز هرکی پرسیدم میگه واسه فرش وموکت خوب نیست میشه راهنماییم کنید؟!

سلام عزیزم خوبی من میخوام یه بخارشو بگیرم نمیدونم چه مارکی واز هرکی پرسیدم میگه واسه فرش وموکت خوب ن ...

عزیزم بالاخره جه مارکی خریدی بخارشو ؟

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)