2777
2789
عنوان

دعوام باشوهرم نمیدونن ازکجا

299 بازدید | 19 پست

شروع به تعریف کنم 

همه رو یه جابنویسمم میگین نفهمیدین

😤😔😔😔

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز به شدت دلم گرفته بود و بی حس بودم.دوس داشم شب شوهرم بیاد بریم بچرخیم شب جشنه

دیرکه اومد هیچ،ازاونورم به بچه برادرش قول داده بود بره خونشون،من کلا نمخاسم برم تااونام یه سری بیان خونمون،هیچی دیگه یه جوررفتیم قرارشد نیم ساعت یه ساعت بشینیم زود بریم بچرخیم،

ساعت ۱۰رفتیم۱۱نیم با چش ابرو من اوندیم بیرون درصورتیکه همه جام خلوت بود‌‌،داداشای دیگشم بعدما اومدن اونجا،نکواقا دلش میخاسه بشینه تااخر،که گفتم وقتی منو به هوای بیرون بردن ازخونه دراوردی بیرون زیرش نزن،

داداش بزرگش انگاری غروبیه مادرمو دیده بوده بازنش اصرار کردن برسونیمت که مادرم نرفته ،مامانم گف بیچاره برادرشوهرت پیاده شد صندوقم برام باز کرد چون میخاسم بپیچم جای دیگه سوارنشدم،داداشش اینو به اقا تعریف کرده شوهر احمقم گف مامانت چرا سوارنشده،به داداشم گفتم دفه دیگه دیدیش اصا تعارف نکن

منم سوختم گفتم لازم نبود شعورتو به رخ بکشی میگفتی شاید کارداشه بس بود ،،به ماچه سوارتشده یابه اون چه

بعدم گفـچراهمه هستن نشینیم؟؟گفتم چون قرارداشیم و بیکارنبودیم بخاطر بی فکریت اومدمم که همینجور به بچه قول دادی بری خونش

و بحثو دعواو اینااا و بشکون کرفتننای من اه الانم تو پارک نشسم عین دوتاغریبع

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

انقدم غدههههه که همینجور خیابونارومیچرخید دریغ ازدوکلمه خرف یادلجویی

منم گفتم بریم خونه این چرخیدن به درد عمت میخوره قشنگ گف باشه بریم 

بعدم گفتن ببرپارک میخام بشینم هوابخورم 

اوندیم پارک عین دوتاغریبه

من الان به این بشر چی بگم؟؟؟؟چه رفتاری کنم

نه نمیگیم نفهمیدیم همه رو یه جا بنویس

بیاااااااا دوستاتم بیار

کاملاااا پیشگیری کردی از قطره چکانی

بیاااااااا دوستاتم بیار

ولش کن بابا مردا همشون اینجورین  کلا زنا اگه اعتراض کنن یا بر بزنن از دماغشون همه چی رو درمیان ...

الان نشسم تو پارک هی میگه بریم خابم میاد فرداباید برم سرکار محلش نمیزارم دیگه بسه هرچقدرودادمـنخاسم دلخور باشیم

والا مث غروب که خودم زبونی گفتم نازمو بکش بریم خونشون

بگو نباید به خاطر حرفای بقیه ما زندگیمونو خراب کنیم بگو ما مهم. تریم

خخخ حالیش نمیشهههه

میگم قرارگردشمون مهم تره تا بابقیه نشستن نمیفمه

منطورم داداششو مامانت بود

خب دیگه منمـگفتمـ چکار کنم سوارنشده دلش نخاسه 

داداشس دیدم زیر گوشش چ پچ میکنه عوضی پرش کرده بود

خب دیگه منمـگفتمـ چکار کنم سوارنشده دلش نخاسه  داداشس دیدم زیر گوشش چ پچ میکنه عوضی پرش کرد ...

حالا مهم نیست برو دستشو بگیر فشار بده و بگو این حرفارو نباریم تو زندگی خوبمون

پیج من: http://www.instagram.com/Garahun_Charm