من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
😂😂نه فک کردم چون به من میگین علی میگه یعنی تو مردی
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
گلم متاسفم که خیلی سطحی برخورد کردین . برام هم مهم نیست که چی فکر میکنید و منو برای چی اینجا ص ...
شمام سعی کن بدون دلیل و مدرک اسمی از کسی نبری الان باعث شدین خیلیا دیدشون نسبت به من عوض شه ک خودتونم باید به نی نی یار جواب پس بدین من باهاتون کاری ندارم و دیگ جوابتونو نمیدم😏
الانم باز یه تهمت دیگه زدین ک نازنین ادعا میکنه خواهر منه
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!