2777
2789
عنوان

پاسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 53 پست
مهلا واست تاپیک میزنن این بارها عصو شده با اسم علیزالیا😐😐😂 @azaliaaaaa    

راست میگی علیزاده رو یادش نبود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

با اجازه استارتر یه سوال دارم کف دستم داغ می شه دوشب علتش چیه 

نمیدونم عزیزم والا چی بگم نت سرچ کردی ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نه باورت شده علي هستيا

😂😂نه فک کردم چون به من میگین علی میگه یعنی تو مردی

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
راست میگی علیزاده رو یادش نبود

عاره😂😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
گلم متاسفم که خیلی سطحی برخورد کردین . برام هم مهم نیست که چی فکر میکنید و منو برای چی اینجا  ص ...

عزیزم بخاطر تاپیک شما تاپیک دیگه به این خواهرا پریدن . در ضمن لطف کن سرچ بزن نهال بلا ببین چند تا نهال بلا مگه تو سایت داریم ؟ 

@nazaniiiin  

نهال رو صدا کن

عزیزم بخاطر تاپیک شما تاپیک دیگه به این خواهرا پریدن . در ضمن لطف کن سرچ بزن نهال بلا ببین چند تا نه ...

@نــــهـال_بـــــلا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عزیزم بخاطر تاپیک شما تاپیک دیگه به این خواهرا پریدن . در ضمن لطف کن سرچ بزن نهال بلا ببین چند تا نه ...

كامنتشو پاك كرده!!!😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

گلم متاسفم که خیلی سطحی برخورد کردین . برام هم مهم نیست که چی فکر میکنید و منو برای چی اینجا  ص ...

شمام سعی کن بدون دلیل و مدرک اسمی از کسی نبری الان باعث شدین خیلیا دیدشون نسبت به من عوض شه ک خودتونم باید به نی نی یار جواب پس بدین من باهاتون کاری ندارم و دیگ جوابتونو نمیدم😏

الانم باز یه تهمت دیگه زدین ک نازنین ادعا میکنه خواهر منه

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
گلبانو اومد

دیدمش 

@ نــــهـال_بـــــلا

🙄

@نــــهـال_بـــــلا  

جدي جدي پستشو پاك كرده!😂😂🙂

چه ديوونه هايي پيدا ميشن

كامنتشو پاك كرده!!!😐

اره 😑 سرزمین عجایبه 😶