2777
2789
عنوان

ترس و اضطراب و افسردگی بارداری

423 بازدید | 12 پست

من هفته 34 هستم به شدت فکرم درگیره بارداریمه فکرم درگیره زایمانه همش میگم چی میشه چطور میشه اگه سزارین نکنن اگه بگن طبیعی بیار اگه اذیتم کنن چی اخه نامه روانپزشک داشتم با توجه به داروهای اعصابی که استفاده میکردم از ساله 93 پیش روانپزشک پرونده داشتم ورداشتم بردم کمیته بیمارستان هم تایید کردن حالا همش میگم اگه زودتر کیسه ابم پاره بشه یا درد منو بگیره برم اونجا بگن حالا باید طبیعی زایمان کنی پیشرفتت خوب بوده یا دهانه رحمت باز شده باید چیکا کنم چقدر استرس دارم میکشم این روزا همش درد هم دارم بچه افتاده پایین همش انقباض دارم دیگه واقعا نمیدونم چیکا کنم حاله روحیم جسمیم داغونه باید چیکا کنم 😭

یه صلوات برا نینی تو شکمم بفرستین برام بمونه🌷
چرا سزارین اختیاری انجام نمیدی؟ اکثر بیمارستانهای خصوصی انجام میدن

تو شهر ما نیست اصلا امکان نداره این بیمارستانی هم که میرم خصوصیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا از زایمان طبیعی اینقدر میترسید ؟ 😮

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
تو که بیشتر داری به خودت استرس میدی زایمان میندازی جلو ریلکس کن دختر جان نترس همینجوری میشه که میخ ...

اصلا خودمو باختم 

من ترس زایمان زودرس دارم صبح ک از خواب بیدارمیشم تاخودشب چن باری گریه میکنم واقعا افسرده شدم نمیدونم ...

روزای سختیو میگذرونیم خیلی سخت... 

من ترس زایمان زودرس دارم صبح ک از خواب بیدارمیشم تاخودشب چن باری گریه میکنم واقعا افسرده شدم نمیدونم ...

هنوز خیلی مونده که 

توکلی به خدا باشه هر چی اون بخواد همون میشه فقط دعا هم صحیح و سالم باشه کی میاد و بسپار به خدا

دستمو ول نکن🤲🏻
هنوز خیلی مونده که  توکلی به خدا باشه هر چی اون بخواد همون میشه فقط دعا هم صحیح و سالم باشه کی ...

الهی آمین ازخدامیخوام صحیح وسالم بغلش کنم.من تویه شهر دیگم که بجز خدا وهمسرم کسی نیس لطفا برام دعاکنین😢