2777
2789
عنوان

نامزدم مریضم میکنه

360 بازدید | 13 پست

ده ماهه نامزدیم الان چهارماهه همش به هر حرکتم به هر حرف من گیر میده چند روز دعوا وبحث بهش توضیح میدم فایده نداره بحث میکنم باز فایده نداره وقتیم جوابشو نمیدم بدتر میشه میگه باید جوابمو‌ بدی شده بیس بار زنگ زده جواب ندادم، موندم چیکار کنم تو دعوا خوب حرف میزنم ولی باز فایده نداره ده روز قهر میمونیم سر هیچی اینقد طولش میده اینقد گیر میده حالم بهم میخوره چیکار کنم کسی راه حلی یا مورد مشابهی مث این دیده بمنم بگه لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خب چرا دلیلت چی بود بهم بگو لطفا

خیلی حساس بودم روش کوچیک ترین حرکتی ازش میدیدم دلخور میشدم...باید واسم توضیح میداد همیشه گه اون طوری که فکر میکنم نیست...وقتی زنگ میزدم جواب نمیداد حس میکردم لجبازی میکنه حرصم میگرفت میبستمش به زنگ ..زنگ و پیام پشت سرهم...انتظار داشتم باهام مهربون ترباشه وقتی عصبانی میشدم سراون خالی میکردم ولی دست خودم نبود بعد نیم ساعت کلی معذرت میخواستم ازش...فقط ترکش نکن اون منا گذاشت رفت😔

خیلی حساس بودم روش کوچیک ترین حرکتی ازش میدیدم دلخور میشدم...باید واسم توضیح میداد همیشه گه اون طوری ...

آخه هرچی میپرسم چرا اینطوری هستی مشکلت چیه؟ رفتارایی که خراب میکنه رو بهش میگم فایده نداره، بنظرت باید باهات چیکار میکرد که دیگه اونطوری نکنی؟! بگو من اون کارارو بکنم چون واقعا جونم به لبم رسیده میخوام ترکش‌کنم