2777
2789

صابخونه ما خالمه😁

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۵برای تمدید رهن...

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  

صاحبخونه ما ۲۰ میلیون گذاشت رو پول پیش تازه بهمون لطف کرده چون بچم تازه بدنیا اومده و امکان جابجایی نداشتیم بهمون کلی تخفیف داده.یه خونه ۵۰ متری و ۱۰۵ تومن رهن کردیم در حال حاضر.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
کرایه نمیگیره ازتون؟

نه رهن کامله ما هزارتومن هرماه میدیم که حرام نشه😑

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
صاحبخونه ما ۲۰ میلیون گذاشت رو پول پیش تازه بهمون لطف کرده چون بچم تازه بدنیا اومده و امکان جابجایی ...

😰😰😰😬کجایید مگه؟

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
من هیچی والا ۱۳ پیش داده ماهی ۲۰۰ تومن ۴۰۰ متر خونه دو طرف حیاط ،۱۵۰ زیر بنا بخدا هی به شوهرم غر م ...

دمتون گرم 

واسه کسی ک نداره کرایه زیاد بده بخدا بی انصافیه ، صابخونه هااکثرا دارا هستن ولی باز ...