2777
2789
عنوان

گند زدم

157 بازدید | 9 پست

ی بشکه بزرگ ترشی درست کردم. ی هفته اس بازش کردم.. الان رفتم دیدم روش سفید شده انگار کپکه. باید میزاشتم تو یخچال!! کمک کنید خراب شدن دیگه؟؟ سیرام زیاده چکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تاحالا ترشي درست نكردم ولي مامانم وخاله م كه درست كردن ديدم روشون سفيد نشده اگه سفيد ممكنه كپكي چ ...

ما اهوازیم. تو کابینت گذاشته بودم سه روزه هفته هم خونه نیستیم کولر خاموشه.. یعنی بخاطره گرماش؟ 

ما اهوازیم. تو کابینت گذاشته بودم سه روزه هفته هم خونه نیستیم کولر خاموشه.. یعنی بخاطره گرماش؟ 

واي جنوب كه خيلي گرمه ...من خودم جنوب استان فارسم وحشتناك گرمه...حتما به خاطر گرما بوده شك نكن 

خیلی حیف شد نمیدونستم باید تو یخچال باشه

خاله من ميزاشت تو كابينت ولي اون موقع ها هوا تقريبا سرد بود ولي شما تو اين هوا خونه هم نبودي كولر هم نزدي صد در صد برا گرماس ..البته خالم در حد سه چهار روز ميزاشت تو كابينت 

خاله من ميزاشت تو كابينت ولي اون موقع ها هوا تقريبا سرد بود ولي شما تو اين هوا خونه هم نبودي كولر هم ...

آره از گرما اینجوری شده. شانسم. چکار کنم میرم دوباره درست کنم دیگه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز