2777
2789
عنوان

شما اگه یه همچین چیزی ببینین بد نگاه میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 195 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین خیلی کار زشتیه به خدا چی بگم ولی متاسفانه نگاه میکنند هیچی سوال پیچت میکنند من خیلی سر این موض ...

ببخشید گلم اگر دوست داری یه طب سنتی برو خیلی ها رو دیدم جواب عالی گرفتند ..من خودم طب سنتی رو به شیمیایی ترجیح میدم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
ن دیروز زدم عشقم ولی موی زیر پوستی نیست چون من همیشه کیسه میکشم موهام ضخیم پوستم سفید کاملا مشخص جای ...

پس اون دون دونا ریشه موها هستش،چون موها ضخیم هست این مشکل به وجود اومده من انقد تیغ زده بودم پاهامو این بلا سرم اومد بود چن بار اپیلاسیون کردم تا تار موها نازک بشه بعد تیغو گذاشتم کنار از پودر مو بر استفاده کردم تمام لکا رفته الان،شمام باید چن سری اپیلاسیون کنی تا ریشه موها نازک بشه دون دونا بره بعد از اسپره یا پودر موبر استفاده کنی به هیچ عنوان از تیغ استفاده نکن،اگه شرایطشو داری لیزر کن که بهترین روشه

اره گلم من مشکل پسو ریازیس هست چی کار کنیم بیماری بدی هست سمج به راحتی خوب نمیشه 

منم داشتم بهش مبتلا میشدم روی رون پام 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
اره گلم من مشکل پسو ریازیس هست چی کار کنیم بیماری بدی هست سمج به راحتی خوب نمیشه 

منم دارم البته توی سرم 

بیین گلم این بیماری غیرقابل درمانه ‌ فقط حالت کنترل داره ‌گاهی عود میکنه 

چیزایی ک برات خوبه مارچوبه و دوغ کفیر  و ماست کم چرب . مصرف مداوم 

چیزی ک برا سمه نوشابه و کلا شیرینیجات عزیزم

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
پس اون دون دونا ریشه موها هستش،چون موها ضخیم هست این مشکل به وجود اومده من انقد تیغ زده بودم پاهامو ...

آفرین دقیقا ریشه مو هست 

من روغن رازیانه هم میزنم الان خیلی بهتر شده قبلا خیلی وحشتناک بود 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
ببخشید گلم اگر دوست داری یه طب سنتی برو خیلی ها رو دیدم جواب عالی گرفتند ..من خودم طب سنتی رو به شیم ...

رفتم گلم لعنتی به این مفتیا خوب نمیشه الان یه کم بهترم من با فوت پدرم بدتر شد خیلی زیاد از استرس بود الن بهتره ولی فعلا به خاطر این که اقدام بل بارداریم نمیتونم دارو گیاهی بخورم ولی پرهیز غذایی دارم که رعایت میکنم 

همه چی درست میشه 

انشالله به زودی خوب میشه نگران نباش

من شنیدم طب سنتی اسلامی خیلیرخوبه برا این مسائل

برات صلوات دادم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
آفرین دقیقا ریشه مو هست  من روغن رازیانه هم میزنم الان خیلی بهتر شده قبلا خیلی وحشتناک بود&nbs ...

از کجا گرفتی روغن رازیانه رو ؟

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
انشالله به زودی خوب میشه نگران نباش من شنیدم طب سنتی اسلامی خیلیرخوبه برا این مسائل برات صلوات داد ...

ممنون گلم دعا کن فرزندم نگیره هیچ وقت چون تو اقدامم هم دعا کن باردار باشم هم وقتی شدم نگیره دکتر که میگه در صدش خیلی کمه عید همکیتون هم مبارک باشه عزیزم التماس دعا دارم خیلی 

همه چی درست میشه