ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ن دیروز زدم عشقم ولی موی زیر پوستی نیست چون من همیشه کیسه میکشم موهام ضخیم پوستم سفید کاملا مشخص جای ...
پس اون دون دونا ریشه موها هستش،چون موها ضخیم هست این مشکل به وجود اومده من انقد تیغ زده بودم پاهامو این بلا سرم اومد بود چن بار اپیلاسیون کردم تا تار موها نازک بشه بعد تیغو گذاشتم کنار از پودر مو بر استفاده کردم تمام لکا رفته الان،شمام باید چن سری اپیلاسیون کنی تا ریشه موها نازک بشه دون دونا بره بعد از اسپره یا پودر موبر استفاده کنی به هیچ عنوان از تیغ استفاده نکن،اگه شرایطشو داری لیزر کن که بهترین روشه
ببخشید گلم اگر دوست داری یه طب سنتی برو خیلی ها رو دیدم جواب عالی گرفتند ..من خودم طب سنتی رو به شیم ...
رفتم گلم لعنتی به این مفتیا خوب نمیشه الان یه کم بهترم من با فوت پدرم بدتر شد خیلی زیاد از استرس بود الن بهتره ولی فعلا به خاطر این که اقدام بل بارداریم نمیتونم دارو گیاهی بخورم ولی پرهیز غذایی دارم که رعایت میکنم
انشالله به زودی خوب میشه نگران نباش من شنیدم طب سنتی اسلامی خیلیرخوبه برا این مسائل برات صلوات داد ...
ممنون گلم دعا کن فرزندم نگیره هیچ وقت چون تو اقدامم هم دعا کن باردار باشم هم وقتی شدم نگیره دکتر که میگه در صدش خیلی کمه عید همکیتون هم مبارک باشه عزیزم التماس دعا دارم خیلی