2777
2789
عنوان

کمک 😢کولیک لعنتی😢😢😢

549 بازدید | 39 پست

سلام مامانا میشه لطفا تجربیاتتون راجع به کولیک نوزادتون رو در اختیارم بگذارین کلافه شدم هرچی میدم به دخترم افاقه نمیکنه به خودش میپیچه قرمز میشه دلم کبابه براش 46 روزشه از 14 روزگی این دردا رو داره 

کولیکز، پدی لاکت ،پروکید ،دایمیتیکون، نرس هاروی گریپ میکسچر ،بی بی کر ،کامی کام براش خریدم انگار نه انگار شکمشو ماساژ میدم با روغن پاهاشو حالت دوچرخه تکون میدم اما فایده نداره عرق نعنا و نباتم امتحان کردم زیره و رازیانه نباتم همینطور فایده نداره 

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍

باید دورش بگذره

چاره ای نیست

بچه داداش منم داشت😭

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من بیقرار نبود ولی خیلی زور میزد

تا ۴ ماه همینجورین بعدش کم کم خوب میشن

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
مطمئنی کولیکه ، من فکر میکردم کولیکه بعد فهمیدم شیرم کمه، شیرخشک دادم بچم راحت شد

اره نفخ داره شیرم زیاده اتفاقا همش میدوشم به خودش میپیچه قرمز میشه دکتر گفت کولیکه

پسر من بیقرار نبود ولی خیلی زور میزد تا ۴ ماه همینجورین بعدش کم کم خوب میشن

اره خیلی زور میزنه قرمز میشه نفخ داره

آخی عزیزم.پسر منم همینجور بود.تو روز اذیت میشد ولی شبا بدتر بود.همیشه تا ۴ و ۵ صبح گریه میکرد.باید صبور باشی تا دورش بگذره.معمولا میگن تا سه ماهگی خوب میشن ولی پسر من تا آخرای پنج ماهگیش همین جور بود. الانم که هفت ماهشه اگه غذاهای نفاخ بخورم اذیت میشه.وقتی دیدم داروها اثر نمیکنن دیگه چیزی بهش ندادم.تنها چیزی که یکم آرومش میکرد این بود که یه حوله گرم میکردم و میذاشتم رو شکمش و بغلش میکردم و راه میرفتم.متاسفانه الان عادت کرده و همیشه تو بغلمه و با بدبختی میخوام بخوابونمش.کلی باید راه برم تا بخوابه.